Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

CHOK: Ung mor skal skilles

Det er slut mellem Nadia Shila og Jeremy, og det er for det bedste, understreger hun.

For ni måneder siden blev Nadia Shila Gozdan, som er kendt fra 'De unge mødre', mor for fjerde gang, da sønnen Henry kom til verden. Hverken graviditeten eller den første tid med Henry var dog nem, og det viste sig, at han led af medfødt nystagmus, hvilket fik lægerne til at mistænke blindhed eller delvis blindhed.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Katrine fortæller om at være med i 'Robinson Ekspeditionen'.

Det er dog ikke kun Henry, der har givet den unge mor bekymringer. Tidligere på året viste det sig, at Henrys storebror Hayden var autist. Udover Hayden og Henry har Nadia Shila også datteren Hope med sin mand Jeremy, som hun mødte på gaden i USA. Sammen fik de dog kæmpet sig væk fra livet på gaden og skabt en familie, som for nylig også kom til at bestå af Jeremys datter Aile, som ellers har været i pleje. Nu er kærligheden dog brast mellem Nadia Shila og Jeremy, det afslører hun på Instagram.

SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

- Jeg putter det her ud, ikke fordi jeg skylder nogen at forklare, men fordi at jeg gerne vil have, at det kommer fra mig selv og ikke af andre veje. Der har desværre været flere forsøg på at hacke min e-mail og mine Facebook konti, og jeg ville hade, hvis noget blev leaket uden om mig, skriver Nadia Shila på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Jeremy og jeg har valgt at splitte op. Det er noget, der har været undervejs i noget tid, og vi har begge forsøgt at reparere noget, der ikke kunne repareres. Der er ingen hard feelings, og en gang i mellem er man nødt til at indse, at kærlighed også handler om at give slip, når det er nødvendigt. Jeg tror ultimativt, at det er for det bedste, og jeg tror, at vi begge bliver glade hver for sig.

LÆS OGSÅ: Ærlige Simone: Jeg har følt mig som en fucking dårlig mor

Det er godt og vel 5 år siden, Nadia Shila pakkede alt, hvad hun ejede og drog til USA sammen med sin søn Kyle og sin mor Heidi. Efterfølgende fulgte en turbulent tid, hvor familien endte med at bo på gaden, Nadia Shila blev retsforfulgt og dømt i Danmark, og Kyle endte med at blive fjernet og sendt hjem til Danmark, hvor han nu bor hos sin far.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Da det så sortest ud, mødte Nadia Shila Jeremy, og de to byggede et liv op fra bunden. De to har tidliere været fra hinanden i 2019, da Nadia Shila ventede Hayden, men dengang fandt de sammen igen. Nu er det dog atter slut, og de to flytter hver for sig. Jeremys datter Aile flytter med ham, afslører Nadia Shila i en kommentar til opdateringen.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @nadiashila_1