Efter flugt til Tyskland: Nu er Natascha Linea tilbage

Den unge mors flugt har allerede fået konsekvenser, men nu er hun tilbage.

Efter Natascha Linea Kaup Jensen stoppede i 'De unge mødre', har man kunnet følge hende på diverse sociale medier, hvor hun har delt flittigt ud af sit liv.

Det var også her, det i april måned kom frem, at den unge mor, som er gravid med tvillinger, er flyttet til Tyskland.

LÆS OGSÅ: Caroline Petersen: Blev syg af 'Paradise'

- Fredag den 31/3 udrejser jeg lovligt fra Danmark efter et møde med Lolland Kommune. Mig og drengene udrejser til Tyskland, og da der endnu ikke ligger nogen afgørelse, er dette fuldt ud lovligt, skrev Natascha Linea i et opslag på Facebook og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Linse husker Geggos biologiske far: En hottie

- Tirsdag den 4/4, da det går op for Lolland Kommune, at jeg i CPR-registret har ændret adressen til Tyskland, lægger de op til at ville fjerne drengene akut ved en formandsbeslutning. Dette sker dog først onsdag den 5/4, og kort efter der vælger kommunen og politiet at efterlyse mig og drengene i Danmark, på trods af at min danske advokat og Ankestyrelsen siger, at flytningen er fuldt ud lovlig, og at kommunen ikke længere har ret til at handle i sagen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er ikke alene: Flere unge mødre er flygtet

Forsvundet flere stedet

Flytningen til Tyskland har dog allerede haft store konsekvenser for Natascha Linea, som de seneste uger ikke blot har været forsvundet og efter eget udsagn efterlyst i Danmark. Hun har heller ikke været at finde på de sociale medier, men nu er hun tilbage og forklarer sig.

LÆS OGSÅ: Fie raser efter underretning: Lad os være!

- Da jeg har mistet adgangen til min Instagram profil, efter jeg har fået ny telefon, har jeg nu oprettet en ny: _mit_tyskland_. Jeg gider ikke svare herinde på alle de rygter, der går omkring, hvorfor jeg er flyttet til Tyskland, og hvorfor jeg ikke er. Der er nogle få, som kender sandheden pt omkring hvorfor, og jeg skal nok komme frem med historien en dag, når jeg er klar til at dele det med alle jer andre, skriver Natascha Linea i på Facebook.

LÆS OGSÅ: Andrea Elisabeth Rudolph må opgive vild udfordring: Jeg er ikke klar

Hun tilføjer, at folk vil blive blokeret fra hendes profil, hvis de skriver negativt derinde.

På profilen, som allerede har fået godt 1500 følgere i dag, er der i skrivende stund kun ni opslag. På det ene opslag skriver Natascha Linea, at hun er flyttet til Tyskland, og at hun elsker det.