Fie raser efter underretning: Lad os være!

Nu reagerer Fie Laursen på underretningen af parret til myndighederne.

Der gik kun fire dage, før Sarah Tiedt og Türkers Alicis babylykke blev afbrudt af den chokerende nyhed om, at nogen fra offentligheden havde valgt at underrette myndighederne med en bekymring om, at de måske havde brug for hjælp til at være forældre i starten.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving afslører: Det er slut

Det har parret selv delt på deres Instagram, hvor de også forklarer, at sagen nu er lukket, fordi der "ikke er hold i det".

Er der én, der kender til at få betvivlet sine evner som forælder, så er det Fie Laursen, der blev mor til sønnen Mateo sidste sommer. Hun blev nemlig kort efter gjort opmærksom på en tråd på debatforummet Reddit, hvor folk havde underrettet hende til myndighedere for at være en dårlig mor. Og det er også på Reddit, at der sættes spørgsmålstegn ved særligt Türkers evner som far.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører nyt navn

Voldsomt at læse

Derfor er Fie nu tyet til tasterne på sin Instagram story, hvor hun reagerer på underretningen af kendisparret.

- Det er virkelig ærgerligt at se, hvordan folk derude, der følger kendte, føler et behov for de anmeldelser. Tænk at have været forældre i få dage og så få smidt i ansigtet, at man skal tjekkes for, om man kan finde ud af at være forældre og blive betvivlet og ramt på den måde, indleder Fie og fortsætter:

- Tænker tilbage på følelsen, jeg sad med, da et gossip-forum blev enige om, at de skulle samle sig om at få fjernet min søn fra mig, det var så voldsomt at læse. Det er synd, at et system bliver brugt på den måde, at folk sender anmeldelser uden faktisk at have en oprigtig grund til det.

Fie pointerer, at hun ikke kender Sarah og Türker særlig godt personligt, og at hun blot ser med udefra ligesom alle andre - til trods for, at der gennem årene er blevet skudt med skarpt mellem Sarah og Fie.

- For mig er det et kærestepar, der har født ønskebarnet efter at have mistet. Lad nu forhelved forældre lære, opleve og lande i rollen som forældre. Stop med at lede efter fejl, for de vil altid være der. Vi forældre lærer, og helt seriøst, verden ville være så rart med lidt mere plads og lidt mere kærlighed.

LÆS OGSÅ: Ikke vist i 'Sygeplejersken': Begik også forbrydelse mod egen familie

Fik besøg af myndighederne

Fie blev mor tilbage i juni sidste år, og i juli resulterede underretningerne i et besøg fra myndighederne.

- Jeg har selv været anmeldt og fået besøg af danske myndigheder, der havde en stak med 20+ anmeldelser. Havde heldigvis en mega rar oplevelse, som jeg var glad for, da det var hårdt at læse forums om, hvordan de står sammen om at anmelde med samme grundlag i håbet om, at ens barn bliver fjernet, skriver Fie og tilføjer:

- Jeg har ikke den vildeste storytime, for jeg mødte to virkelig søde kvinder, og de gav mig egentlig bare en enorm ro i maven omkring alt. Sagen blev lukket to dage efter, de havde mødt mig og Mateo, og det var faktisk dejligt at "få ud af verden" den der frygt om folks anmeldelser.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe single igen: Chokerende brud

Skærmer sønnen

Efter Mateo kom til verden, har Fie haft lidt forskellige holdninger til hans tilstedeværelse på sociale medier. Længe før hun fik Mateo, tog hun kraftigt afstand til dét at dele billeder af børn, men kort efter fødslen oprettede hun Mateos egen Instagram-profil, der nåede at få 72.000 følgere, før hun ændrede den til sit eget navn og fjernede alle billeder fra både den og sin egen profil.

LÆS OGSÅ: CUTE: Her afslører ung mor tvillinger

Fie har efterfølgende igen delt billeder af Mateo på sin profil, men nu forklarer hun på sin story, at netop det såkaldte "mor-politi" er grunden til, at han ikke dukker mere op på sociale medier, end har gør.

- Jeg deler næsten aldrig noget om min søn længere udover et sødt billede hist og her. Hvorfor? Fordi verden ikke er healet nok. Den mangler plads, kærlighed og evnen til at passe på sig selv. Jeg har aldrig postet noget personligt om min dreng, uden at fortryde det efter (pga. mor-politiet eller folks meninger). Jeg har det så meget bedre, når jeg skærmer os, for han er det smukkeste lille lys, og der er alt for meget mørke derude stadig, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: WHAT: Dansk sanger får rolle i international hitserie