Türker irettesat som far: Jeg har 0 tolerance

Türker og Sarah er blevet forældre for få dage siden, men forældre-politiet er allerede efter dem.

Türker Alici og Sarah Tiedt har i 2,5 år forsøgt at blive gravide. Endelig lykkedes det, og nu står de med en smuk datter i armene.

Lykken vil ingen ende tage, og så alligevel… For med en følgerskare på mere end 148.000 på den ene profil og mere end 31.000 på den anden følger også mange meninger, og det er ikke alle, der er enige med Türker og Sarah, og det fortæller de til dem.

- Tusind tak, fordi I vil følge med i vores liv og tak, fordi I giver så mange positive vibes. Dog er der et par stykker, som synes at være bedrevidende og nedladende i deres tone, når de skriver. Dem har jeg absolut 0 tolerance for, skriver Türker i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter 'X Factor'-flirt: Sådan går det med Clara og Samuel i dag

Ifølge Türker har han været nødt til at blokere de første ti personer.

Især er Türker blevet kritiseret for en video, man i går kunne se på hans profil, hvor han lavede trutmund på sin nyfødte datter ved at trykke på hendes kinder.

- Så skulle I prøve at vokse op i en udenlandsk familie og være på besøg hos tante og onkel, forklarer Türker til kritikken om trutmunden.

LÆS OGSÅ: Sat til salg på Langeland

Vil lære af egne fejl

Türker og Sarah er førstegangsforældre, og de er ikke bange for at lave fejl.

- Vi vil gerne selv have vores erfaringer og lære af vores fejl. Vi har ikke brug for at blive vejledt, rettet eller påtalt, hvordan vi gør. Vi gør, som vi altid har gjort og fortsætter med at gøre det, slår Türker fast.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt om retssagen mod Robert Hansen