Nynne Larsen afslører nyt om retssagen mod Robert Hansen

Nu er der nyt i sagen, som blev udskudt tilbage i februar.

Både Robert Hansen og Nynne Larsen havde set frem til at få afsluttet et mørkt kapitel i deres liv den 21. februar, da de begge mødte op i retten på Frederiksberg, hvor Robert Hansen var - og stadig er- tiltalt for tre tilfælde af vold i 2020 og 2021.

LÆS OGSÅ: Efter Tinder-match: Mødte kæresten under optagelserne til 'Bachelor'

Men det der skulle have endt med en afgørelse i midten af februar, blev i stedet til en retssag udskudt på ubestemt tid, da der manglede oplysninger fra de spanske myndigheder.

Nu er der dog nyt i sagen. Det afslører Nynne Larsen på sin Instagram.

- Sagen er blevet udskudt til den 8. august, fortæller den tidligere realitystjerne, som glæder sig til sensommeren af samme årsag.

-Jeg forsøger bare at have is i maven, og så ser jeg ellers bare frem til at få lukket den bog, som aldrig skulle have været åbnet, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie har opsagt ny stilling

Sagen har været i gang siden sommeren 2021, hvor Nynne Larsen og Robert Hansens forhold endte med et voldsomt brud - og de har begge tidligere udtrykt stor frustration over sagens behandlingstid.

- Jeg trænger i den grad til at få lukket ned for det kapitel. Det så lang tid siden. Jeg er et helt andet sted og er i gang med et helt andet liv. Det her fylder bare rigtig meget, så jeg trænger til at få noget afklaring snart, lød det fra Robert tilbage i februar.

LÆS OGSÅ: 'FBOY Island'-værts fortid: Fuckboys og utroskab

Forhåbenligt kan parret få sat et punktum den 8. august.