'ZULU Comedy Galla' 2022, Operahuset
'ZULU Comedy Galla' 2022, Operahuset

Efter Tinder-match: Mødte kæresten under optagelserne til 'Bachelor'

I dag er 'Bachelor'-bejleren ikke i tvivl om, at der var tale om skæbnen.

Da Anna Saabye i november 2021 matchede med en sød fyr på Tinder blev det aldrig til mere end lidt skriveri og en ny Instagram-følger.

Derfor kom det som et stort chok, da han pludseligt stod foran hende i Caribien flere måneder senere. Måske mest af alt, fordi hun var rejst de godt 8000 kilometer væk for at bejle til Kasper Skak og Philip Berg, der var årets bachelorer i TV 2s seerhit af samme navn.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager skilt efter tre måneder

Artiklen fortsætter under videoen.

Tv-optagelserne havde alle været i gang i en måned, da Anna støder på Tinderfyren i pigernes villa i færd med at sætte nogle kameraer op. Han var en del af produktionen, simpelthen.

- Ingen af os vidste, at vi skulle derned hver især. Vi måtte jo ikke fortælle noget til nogen, forklarer Anna Saabye til HER&NU.

Anna Saabye
Anna Saabye

LÆS OGSÅ: Tv-kendisser kaster sig ud i vildt eventyr

Ydermere havde Tinderfyren da også gjort sit for at holde sig i baggrunden, så Anna ikke skulle støde på ham. Men det gjorde hun altså den mandag. Den 14. februar af alle dage - kærlighedens dag.

- Jeg tænkte: "Hold da op, det er da akavet", fortæller Anna om det første møde, der var overstået efter blot en hilsen.

Derfor kunne hun ikke dy sig, da hendes ugentlige telefontid stod for døren. Hun skrev til ham, hvor sjovt det var, at de skulle mødes netop der, men svaret var nedslående.

- Han var meget professionel og skrev, han måtte ikke skrive med mig, og at vi kunne snakkes ved når vi kom hjem, fortæller Anna og tilføjer med et grin:

- Det tænkte jeg da var lidt kedeligt.

Alligevel dristede hun sig altså til at skrive til ham, da hun atter var hjemvendt til Danmark, og som bekendt ikke havde fundet kærligheden i 'Bachelor'.

ukas Bøttker og Anna Saabye
ukas Bøttker og Anna Saabye

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Deltagerne har fri undervejs i ‘Jaget Vildt’

- Men bolden blev ikke rigtigt grebet, for jeg var jo trods alt stadig deltager, fortæller hun.

Skæbnen ville dog, at deres veje atter krydsede på Tinder, og i slutningen af april sidste år lykkedes det Anna Saabye at få en date i hus. Og så en til. Og en til.

I dag er Lukas Bøttker, som den søde Tinderfyr hedder, Annas kæreste, og i efteråret flyttede de ind i deres fælles lejlighed på Bryggen i København.

Rygterne svirrer

Anna og Lukas gik stille med dørene, som kærligheden blomstrede mellem dem.

Mest af alt af respekt for holdet bag 'Bachelor' - for de skulle jo nødigt tro, der var sket et kontraktbrud.

Men efter en date, hvor begge parter havde delt billeder fra en racerbil, begyndte produktionen alligevel at ane mistanke.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen med i populært DR-program

- De har jo prøvet at lægge to og to sammen og har skrevet kontant, om vi så hinanden, fortæller Anna.

De blev dog spist af med en forklaring om, at de kendte hinanden udenom programmet og blot var venner - hvilket da også delvist var sandt.

Det har dog alligevel været med en god portion ærgrelse fra parrets side.

- Vi har været utroligt kede af, at de har troet, vi var gået bagom deres ryg. Vi har kun villet programmet det bedste, fortæller hun.

Skæbnens vilje

På trods af vanskeligheder og hemmelighedskræmmeri er Anna Saabye dog ikke i tvivl om, at der var en mening med, hun og Lukas skulle finde hinanden på den måde.

Det var nemlig også på et hængende hår, at Anna kom med til Caribien. Først havde hun fået en afvisning og var ikke blevet udvalgt, men blot fem dage før afgang fik hun tilbudt at komme med på et afbud fra en anden deltager, der havde fået corona.

- Jeg tror jo meget på skæbnen, og det var nok bare sådan en skæbneting. Jeg havde haft fire uger, hvor jeg kun fokuserede på de to 'Bachelor'-fyre, men så kom han og mindede mig om den virkelige verden udenfor.

LÆS OGSÅ: Afslører sjov detalje: Det så du (heldigvis) ikke i 'Den sidste breddegrad'

Lukas Bøttker var ansat på den del af produktionen, der klipper programmerne. Derfor vidste han på første date en del mere om Anna end omvendt. Noget, hun med et grin beskriver som "unfair".

- Det var en sjov måde at date på, men også mega rart. Han vidste jo, hvad vi har været igennem dernede, og hvordan det havde været, så det var rart at kunne dele oplevelsen med ham.

Selvom parret kan have lange snakke om, hvad de hver især foretog sig i tiden i Caribien, er det ikke 'Bachelor', parret ser mest af.

- Vi synes begge, det er lidt underligt at se, nu hvor vi er kærester, fortæller Anna og tilføjer:

- Men omvendt er det er starten på vores historie, hvilket vi begge synes er ret sjovt.

LÆS OGSÅ: Det ser man ikke på tv: Kendt journalist har særlig rolle i 'Jaget vildt'