Parret til Reality Awards 2023, Cirkusbygningen, 18/01 2023
Parret til Reality Awards 2023, Cirkusbygningen, 18/01 2023

‘Landmand søger kærlighed’-deltager skilt efter tre måneder

I starten af året holdt de bryllup på Bali. Nu er de blevet skilt.

Det lykkedes ikke 34-årige Anders Thimm at finde kærligheden i det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 sidste år.

Kort tid efter sin deltagelse fandt han til gengæld kærligheden i en kvinde i Norge, og allerede i december, 5 måneder senere, blev de gift, men nu er det altså slut.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen med i populært DR-program

Artiklen fortsætter under videoen.

- Lige så hurtigt, som det hele kan gå godt, så kan det også gå dårligt. Jeg flyttede til Norge for kærligheden og blev gift, men nu er jeg single igen. Det går hurtigt nogle gange, forklarer Anders til HER&NU og sætter flere ord på bruddet:

- Vi havde vores op- og nedture, og til sidst var det bare mest nedture, forklarer Andres, som ikke ønsker at sætte flere ord på nedturene.

LÆS OGSÅ: Afslører sjov detalje: Det så du (heldigvis) ikke i 'Den sidste breddegrad'

Efter bruddet er Anders Thimm flyttet til Danmark, men han planlægger at tage tilbage til Norge, da han er blevet tilknyttet en ishockeyklub og har godt gang i sin ishockeykarriere der.

LÆS OGSÅ: 'Vildmarken'-Camilla: Vi er ikke særlig glade

Indtil videre har han planer om at tage alene afsted, men hvis den rigtige dukker op, må hun med. Anders Thimm tror nemlig stadig på kærligheden. Han har dog ikke planer om prøve kræfter med et datingprogram igen.

- Jeg tager det bare helt stille og roligt, og så vil jeg gerne finde kærligheden på naturligvis, forklarer han.