Natasha Kallehave kæmper videre: Kreativ ildsjæl

'Bagedyst'-deltageren er langt fra færdig med sine kreative projekter.

Når man møder Natasha Kallehave, 30, der er aktuel i årets sæson af 'Den store bagedyst', får man indtrykket af en stærk, ambitiøs kvinde med et godt hoved på skuldrene.

LÆS OGSÅ: Vivis vilde krav: Derfor sagde hun ja til 'Paradise Hotel'

Artiklen fortsætter under videoen med Christina fra 'Den store bagedyst'...

Selvom hun drømte om at blive designer, ville livet, at hun fik en uddannelse i international salg og marketing, og for nyligt blev hun forfremmet i den tech-virksomhed, hvor hun arbejder. Selvom hun har fundet sin rette hylde, betyder det langt fra, at hun har lagt sin store kreativitet på hylden.

LÆS OGSÅ: UHH! Få et smugkig på den nye 'Nattevagten'-film

Natasha
elsker sko.
Således har
hun mere
end 120
par derhjemme.
Natasha elsker sko. Således har hun mere end 120 par derhjemme.

– Jeg har aldrig kun villet en ting. Men forhåbentlig er livet jo heldigvis langt, så jeg regner med at kunne udleve mange af mine drømme, fortæller Natasha, der oprindelig kommer fra Mariager i Kronjylland, men som siden 2015 har boet i København.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører stor julebommert

Med i musicals sideløbende med sit job har Natasha altid gang i flere forskellige kreative projekter. Hun elsker at sy, male og bage, men hun er også en ferm sanger og danser.

– Jeg har flere gange været med i musicals, og jeg har sunget og danset, siden jeg var helt lille, forklarer multitalentet og slår samtidig fast, at hun bestemt ikke er færdig med at udfolde sig på de skrå brædder.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om 'Paradise Hotel'

– Jeg elsker at male, og jeg kan især godt
lide at male billeder med mange forskellige
lag. Derfor kan et maleri sagtens tage mig
en måned at male, fortæller Natasha.
– Jeg elsker at male, og jeg kan især godt lide at male billeder med mange forskellige lag. Derfor kan et maleri sagtens tage mig en måned at male, fortæller Natasha.

Natashas liv har ikke kun været en dans på roser. I 2013 fik hun en alvorlig rygskade forårsaget af en fitnessmaskine, der gik i stykker, mens hun brugte den, og det har efterfølgende vist sig, at skaden er en diskusprolaps i lænden.

LÆS OGSÅ: Midt i krisen: Frederik og Mary står sammen

– Jeg fik først en MR-scaning i februar sidste år. På det tidspunkt var skaden ni år gammel, og jeg havde gået med daglige smerter i al den tid, forklarer Natasha, der de seneste tre år har haft glæde af at gå til osteopat to gange om måneden.

Vigtig træning

Træning har altid fyldt meget i hendes liv. Hun begyndte at danse i en alder af blot tre år, og siden har hun været på landsholdet i cheerleading fra 2013 til 2014 og på landsholdet i bodybuilding i 2016. Selvom hun ikke dyrker elitesport længere, har hun bevaret sin sportslige tilgang til livet, og hun træner fortsat gerne hver dag.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist reagerer på bruddet: Jeg er ikke illoyal

rigtig godt
lide at sy,
og jeg har
selv syet
kjolerne til
forskellige
arrangementer, jeg
har været
til, forklarer
Natasha,
der søgte
ind på Designskolen
fire gange
uden held.
rigtig godt lide at sy, og jeg har selv syet kjolerne til forskellige arrangementer, jeg har været til, forklarer Natasha, der søgte ind på Designskolen fire gange uden held.

– Min træning betyder rigtig meget for mig, og selv om jeg i perioder har smerter, så definerer det på ingen måde mit liv.

Hendes store gåpåmod og viljestyrke har hun taget med sig ind i sin deltagelse i 'Den store bagedyst', og hun er efterfølgende kun blevet gladere for at bage.

LÆS OGSÅ: Marie forklarer: Dét sker der, når man er ude af ‘Robinson’

– Jeg har elsket at være med, og jeg ser frem til mulighederne, der måske kommer efter Bagedysten. Det kunne være fedt at arbejde mere kreativt sideløbende med dét, jeg allerede gør.