5 ting du ikke vidste om 'Paradise Hotel'

Olivia Salo åbner op for en masse ting, som du (måske) ikke ved om de to værters gøren og laden på hotellet.

Bag kulissen i det tropiske paradis i Mexico, hvor intriger og kærlighed blomstrer, sker der en masse ting, som man som seer ikke får indblik i.

LÆS OGSÅ: Christina Odorico afslører: Kåre Quist brød min tillid

For hvor opholder Rikke Gøransson og Olivia Salo sig egentlig, når de ikke er på Paradise Hotel? Følger de med i alt, der sker på hotellet, og hvor meget kontakt har de egentlig til deltagerne?

LÆS OGSÅ: Majbritt reagerer på bagholdsangreb: Jeg kunne mærke, den var gal

Dyk med os ned i værternes dagligdag i det mexicanske paradis, og få et eksklusivt indblik i, hvad der foregår, når de ikke er inde på hotellet.

1. Hvor bor I henne?

Hele produktionen bor alle sammen på et såkaldt 'crewhotel', og det er altså også her, værterne bliver indlogeret, når de lander i Mexico.

- Rikke og jeg boede ikke på samme værelse, men vi boede ved siden af hinanden i en træhytte, fortæller Olivia Salo.

2. Hvor ofte har I fri?

Det er meget forskelligt, hvor ofte de to værter har fri, for som Olivia Salo så fint italesætter det, så kan alt ske på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Pia raser: Vigtigt klip mangler

- Det kan virkelig godt variere. Men typisk på en uge har vi fem dage, hvor vi arbejder og to dage, hvor vi har fri, fortæller Olivia, som ofte brugte sine fridage på at sole, være social og spise en masse, lækker mexicansk mad.

3. Hvor meget kontakt har I til deltagerne?

De to værtinder har ikke kontakt til deltagerne, udover når de indtager værtsrollen på settet, og det er der ifølge Olivia en helt særlig årsag til.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving om 'Paradise'-fortid: Jeg var igennem hakkemaskinen

- Det, man ser i programmet, er den relation, vi har til deltagerne. Det er så meget, som vi ser dem, siger hun og uddyber:

- Og det er også fordi, at ’Paradise Hotel’ er et spil, så hvis vi lige pludselige gik ind og brød den her "fjerde væg", så ville det også gøre, at gameplayet ikke blev autentisk.

LÆS OGSÅ: Afbrød tv-optagelser: Casper Christensen indlagt

4. Hvordan følger I med i, hvad der sker på hotellet?

Selvom værterne ikke har særlig meget kontakt med deltagerne, har de alligevel fingeren på pulsen i forhold til, hvad deltagerne foretager sig inde på hotellet.

- Vi følger med i det hele. Vi har et par skærme, der hænger inde i vores makeup-rum, hvor vi kan følge med i, hvad der sker derinde, fortæller Olivia og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard tager kraftigt afstand: Afviser rygte

- Der bliver også skrevet en log, som det hedder, som vi læser hver dag, hvor der er et referat af, hvad der sker derinde.

5. Hvor meget indflydelse har I på jeres styling?

Selvom de kyndige værter har en stylist, der udvælger forskellige ting til dem, så har værterne i høj grad selv indflydelse på, hvilket outfit de hopper i.

LÆS OGSÅ: 23-årig 'X Factor'-deltager ramt af hjertestop

- Nu er vi begge to kvinder, så på den måde er der ting, man kan justere løbende. Har man menstruation, har man en dårlig dag, føler man ikke for at have en tætsiddende kjole på den dag, så har vi heldigvis 80 andre at vælge imellem, fortæller hun.

Tøjet, som de har med, er dog ikke kun udvalgt af stylisten, da de også selv tager en masse forskelligt med.

LÆS OGSÅ: WOW: Sofie Linde vender tilbage

- Personligt tager jeg rigtig meget udgangspunkt i min egen garderobe også. Det er fordi, at jeg går rigtig meget op i, hvordan jeg skal styles, siger Olivia og uddyber:

- Det er noget af det, som jeg går allermest op i, når jeg er dernede, fordi det også skal afspejle mig – og mig som person, når jeg står inde på settet.

LÆS OGSÅ: Kemal foretrækker at være skurk: 'Robinson' er kedeligt tv

Fordi de to kvinder bruger samme størrelse i tøj, så sker det også, at de indimellem låner tøj af hinanden.

Du kan se 'Paradise Hotel' på Viaplay eller hver tirsdag, onsdag og torsdag klokken 22.00 på TV3.