Nicole Mørcks hårde dobbeltliv: Mor og mesterbager

'Bagedyst'-deltageren blev nødt til at pakke sin dårlige samvittighed væk.

Nicole Mørcks store drøm gik endelig i opfyldelse, da hun fik at vide, at hun skulle være med i 'Den store bagedyst'. Men selvom hun har en kæmpe passion for bagning, er der intet, der betyder mere for hende i livet end at være en god mor.

LÆS OGSÅ: Stig Rossen stopper med musicals: Klar til nyt kapitel

Isabella og
William
sover
endnu
ikke
igen
-
nem
om
natten,
men al
-
ligevel
mangler der
ikke
overskud i
den lille
familie.
Isabella og William sover endnu ikke igen - nem om natten, men al - ligevel mangler der ikke overskud i den lille familie.

– Mit mor-hjerte gjorde ondt, men mit ego-hjerte havde det godt. Jeg sagde til mig selv, at det jo bare var en periode. Jeg blev nødt til at pakke min dårlige samvittighed væk, fordi jeg havde brug for at gøre noget for mig selv, forklarer Nicole og fortsætter:

– Jeg oplevede, at der var mange i min omgangskreds, der havde en holdning til, at jeg valgte at melde mig, når børnene stadig var så små.

LÆS OGSÅ: Gustav første kys: Sendte produktionen væk

Privat er Nicole forlovet med Rasmus Simmelkjær, og sammen har parret børnene William på tre år og Isabella på et. Familien bor i et rækkehus i Vejle.

– Det var faktisk Rasmus, der virkelig skubbede mig og opfordrede mig til at melde mig. Så der har været fuld opbakning fra ham, og han har samtidig sat sine egne interesser på standby, fortæller Nicole, der har været kæreste med Rasmus i otte år.

– Jeg skulle
lige accepte
-
re, at jeg ikke
havde lige så
meget tid til
at øve mig
som de andre.
Men det var
vilkårene, og
det vidste jeg
jo også godt,
da jeg meldte
mig, forkla
-
rer 32-årige
Nicole, der
også passede
arbejdet som
økonomimed
-
arbejder.
– Jeg skulle lige accepte - re, at jeg ikke havde lige så meget tid til at øve mig som de andre. Men det var vilkårene, og det vidste jeg jo også godt, da jeg meldte mig, forkla - rer 32-årige Nicole, der også passede arbejdet som økonomimed - arbejder.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer raser over hårde beskeder: - Livet er lortekort

Nicoles weekender blev under optagelserne en balancegang mellem familieliv og forberedelse til det populære kageprogram.

– Hver lørdag morgen kørte Rasmus ned til mine forældre med børnene og blev der til søndag eftermiddag, så jeg havde tid til at øve mig imens, fortæller Nicole og tilføjer:

– Hvis der så var noget, jeg havde i mit hoved, som gik galt, når jeg skulle prøve at bage det, så blev jeg virkelig presset og sur. For så havde jeg spildt tid væk fra børnene og spildt den korte tid, jeg havde til at øve mig.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for 'Bachelor'-stjerne

Rasmus
friede, da Isabella lige var
blevet født,
og parret
glæder sig
til officielt at
skulle smedes
sammen.
Rasmus friede, da Isabella lige var blevet født, og parret glæder sig til officielt at skulle smedes sammen.

Store drømme

Under optagelserne til programmet gav Nicole den alt, hvad hun havde.

– Jeg havde et puls-ur på, og hver gang jeg var i køkkenet i bageteltet i løbet af optagedagene, var min puls på 140. Når jeg kom hjem, sagde uret, at jeg havde trænet for en hel uge. Jeg var simpelthen så stresset, griner Nicole, og fortæller samtidig, at hun på et tidspunkt var så presset, at hun fik en blodsprængning i det ene øje.

LÆS OGSÅ: Godtroende Martin Albrechtsen: Fortyder særligt én ting

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun efter det første program, hvor det meste gik galt for hende, overvejede at kaste håndklædet i ringen.

– Da jeg kom hjem, ramte det mig. Var det virkelig det værd at være så meget væk fra familien og så sidde med sådan en nederen følelse? Det var jo meningen, at det skulle være sjovt og en fed oplevelse, husker hun og fortæller, at produktionens støtte hele vejen igennem var helt uvurderlig.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører: Jeg var Leo utro

Nicole håber, at hendes deltagelse i 'Den store bagedyst' kan åbne døre til en mere kreativ karriere, og selvom det har været hårdt at deltage i programmet, så har hun nydt hvert et sekund.

– Jeg har overhovedet ikke fortrudt min deltagelse. Jeg elskede det, og hvis jeg kunne være med igen næste år, så havde jeg klart gjort det, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Kølige 'Robinson'-Nicole: Jeg kom kun for én ting