Tv-kendisser kaster sig ud i vildt eventyr

Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard har en helt særlig mission til sommer.

Den tidligere fodboldspiller Kasper Fisker er som nogen kendt for at tage en hvilken som helst udfordring op.

Han og familien har tidligere gået hele vejen rundt om Bornholm og cyklet fra Skagen til grænsen med kilovis af oppakning - og senest satte han sig for, med intens træning, at lære at spille håndbold for åben skærm i programmet 'Langt fra landsholdet'.

LÆS OGSÅ: Afslører sjov detalje: Det så du (heldigvis) ikke i 'Den sidste breddegrad'

Nu har han taget endnu en udfordring op - denne gang med radioværten Kasper Kirkegaard, der ligeledes deltog i håndboldprogrammet, og også er kendt fra 'Korpset', ved sin side.

Til sommer skal makkerparret nemlig gå hele vejen til Ukraine sammen med projektet 'Walk For Kids Ukraine'. Det afslører de i et opslag på Instagram.

- Vi skal på seks dage gå til Polen, hvor en bil holder klar til at eskortere os ind i Ukraine og til Kyiv, hvor vi skal mødes med Borgmesteren Vitalij Klytjko, forklarer de to gange Kasper og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Deltagerne har fri undervejs i ‘Jaget Vildt’

- Derfra skal vi videre på turen, og med os har vi to barnevogne fyldt med legetøj, som vi skal aflevere til et børnehjem i forstaden Irpin. Byen er hårdt ramt af bomber og blev totalt smadret i begyndelsen af krigen i Ukraine – så de har om nogen brug for hjælpen.

Turens formål er at samle penge ind - ikke at bruge dem.

Derfor vil gutterne medbringe mad hjemmefra og - så vidt muligt - sove i telt på hele turen.

- Af sikkerhedsmæssige årsager kan det dog være, at vi bliver nødsaget til at gøre noget andet, når vi kommer til Ukraine, lyder det i opslaget.

LÆS OGSÅ: Det ser man ikke på tv: Kendt journalist har særlig rolle i 'Jaget vildt'