Efter 'X Factor'-flirt: Sådan går det med Clara og Samuel i dag

Nu er der nyt fra årets helt store samtaleemne under 'X Factor'.

Det væltede både forsiderne og skabte mildest talt hektisk stemning i presserummet på 'X Factor', da det rygtedes, at Clara Nedergaard og Samuel Sigala var blevet mere end bare 'X Factor'-kollegaer.

Der var opstået sød musik, og Samuel fik pludselig talt over sig, efter han ikke kunne skjule, hvor berørt han var over Claras overraskende exit fra 'X Factor' kort før finalen. Clara bekræftede efterfølgende romancen.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: 'Først til verdens ende'-par fik hjælp af stjerne fra ‘Løvens Hule’

- Samuel og jeg er blevet mere end venner i takt med, at vi de sidste par måneder har brugt så meget tid sammen. Lige nu er Sigalaz stadig en del af programmet, så derfor ligger Samuels fokus der, og så ser vi, hvad der sker, når vi begge to er tilbage i hverdagen i Jylland, lød det fra Clara kort før finalen den. 31. marts.

Er de blevet kærester?

Nu er det en måned siden, Samuel sammen med sin bror sang sig til en andenplads i årets 'X Factor', men hvad mon der så er sket, nu hvor Clara og Samuel er tilbage i Jylland, som Clara sagde?

LÆS OGSÅ: Forskrækket 'Bagedyst'-stjerne: Datteren måtte på sygehuset efter uheld

Overfor Realityportalen fortæller en hemmelighedsfuld Clara, at hende og Samuel stadig ses.

- Det går godt, mere har vi ikke lyst til at uddybe, lyder det venligt fra Clara, som ikke ønsker at kommentere på, hvorvidt de er blevet kærester.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt om retssagen mod Robert Hansen

- Vi har ikke lyst til at uddybe mere, end at det stadig går godt.

Tiden efter programmet har altså ikke gjort, at romancen er løbet ud i sandet.