Fie Laursen bekræfter: Der er en ny på vej

Det bliver sandsynligvis den sidste.

Blogger, YouTuber, forfatter, realitydeltager, pornostjerne, influencer.

Kært barn har mange titler, og dét er Fie Laursen et glimrende eksempel på. Og nu får hun igen fyldt nyt på sit CV under overskriften "forfatterskab".

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg deler nyt efter stor operation

I 2017 udgav hun bogen 'Min ærlighed', i 2019 udgav hun bogen 'Kendt og knust', og nu er der endnu en bog på vej.

- Jeg har de sidste fire år været igennem mit livs vigtigste rejse. Ord her vil ikke være nok. Jeg vil ikke sætte ord på noget, andet end at jeg kan fortælle jer, at jeg har en bog på vej til jer, der har undret sig på alle måder, når det kommer til mit liv, skriver hun i en story på sin Instagram efterfulgt af en række stories, hvor hun uddyber.

Og undring er snarere en underdrivelse, for den seneste tid har været ganske kaotisk - i hvert fald på Fies sociale medier. Først slettede hun dem alle, så er hun tilbage som influencer, så har hun fjernet og erstattet noget af sit indhold, så er hun tilbage igen på fuld skrue, så er der en ny profil og så er en anden er væk.

LÆS OGSÅ: Geggo røber: Fik overraskende svar fra lægen

Farvel til Fie Laursen

Hvad vi ved om Fies liv de seneste fire år er, at hun har boet i Spanien siden foråret 2020, i sommeren 2022 blev hun mor til sønnen Mateo, og i august 2023 blev hun gift og skiftede navn på sine sociale medier til Fie Ardila.

- 'Et skridt tilbage' er mit livs vigtigste projekt og mit sidste som "Fie Laursen". Jeg vil fortælle jer dybere omkring min barndom, kendisverdenen, familie og lukke jer ind i den healingsprocess, jeg har gennemgået de sidste par år, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Midt i stor sorg: Nu får Sandra ny rådgiver

- De sidste par år har jeg healet fra den branche, jeg troede, der lå kærlighed i, og jeg har fundet hjem i at være en helt normal person med privatliv. Jeg har holdt alt tæt, hemmeligt og privat, men sidste del af min healing som "Fie Laursen" er at fortælle min historie, i håb om at andre kan lære af mine fejl, samt måske skabe forståelse og plads for mig som menneske, så jeg kan forsætte mit liv som "Fie Ardila".

Den nye bog, der ser ud til at få titlen 'Et skridt tilbage', lyder til at markere Fies afsked med rampelyset, selvom det dog ikke er første gang, hun siger farvel til.

- 'Et skridt tilbage' er skrevet til dig, der har fulgt med i mit liv de sidste mange år. Det er din afslutning, og det er min nye begyndelse. Tak, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Paradiso bekræfter brud