Efter Dubai-mareridt: Nu har de slået pjalterne sammen

Elvira Pitzner og Mortada Haddad var tilbageholdt sammen i Dubai, nu er de blevet endnu tættere.

Elvira Pitzner var fra slut november til start februar tilbageholdt i Dubai sigtet for utroskab med vennen Mortada Haddad. Hun blev frikendt den xx, og kunne forlade landet.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard mistede sin bror som 12-årig: Det smadrede mit hjerte

Siden hjemkomsten har de to tydeligt opholdt sig en del sammen. Uden at afsløre deres nærhed i tydelig forstand, har Elvira postet flere opslag fra Mortadas lejlighed, og så har de været på samme spa-ophold samtidig.

Elvira og Mortada er aldrig stået frem som et par, men nu står de frem som partnere. Sammen har de åbnet en ny virksomhed - et influencer-bureau.

- Det er med stor glade, at Elvira og jeg introducerer Social Candy Agency, vores nye influencer bureau. Vi forener erfaring indenfor influencer marketing med avanceret teknologi for at skabe et bureau, der bringer dataanalyse og målrettede salgs-KPTer til nye højder, skriver Mortada i en story på Instagram

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket: Felix Smith er flyttet sammen med 20 år yngre kæreste

Både Elvira selv og storesøster Thalia Pitzner er influencere i bureauet.

- Vi planlægger at udvide vores portefølje med fere dygtige profiler, der effektivt kan omsætte engagement til salg, skriver Mortada videre.

Elvira har fået titlen som kreativ direktør hos Social Candy, mens Mortada er forretningsudvikling- og salgschef. Foruden de to er også en sidste partner Ahmad, der er teknologidirektør og dataspecialist.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Først til verdens ende'-par måtte ikke sove sammen