IKKE SET PÅ TV: 'Først til verdens ende'-par måtte ikke sove sammen

På team gul var det primært kaffe og karaoke, der blev vist på tv, men parret oplevede meget mere end det.

Tv-parret fra 'Først til verdens ende' på TV 2 Mette Vibeke Ramgil Stæhr og Michael Ramgil Stæhr fik ikke lov til at sove sammen de første nætter.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer modtager grufulde beskeder efter sårbar video

Det ser man ikke i programmet, hvor der mest er fokus på dyrt kaffeforbrug og underholdning med karaoke, men i et opslag på Instagram afslører Mette nu, hvad seerne ikke ser på tv.

- Man ser ikke, hvordan vi de to første nætter af vores rejse ender med at sove på to forskellige kønsopdelte kapselhoteller. Og ja, det hedder et kapselhotel, fordi man simpelthen sover i en kapsel i bedste sci-fi-stil, skriver Mette.

LÆS OGSÅ: Trods stor aldersforskel: Kærlighed ved første kop kaffe

Artiklen fortsætter under billedet.

Mette og Michael fra 'Først til verdens ende'
Mette og Michael fra 'Først til verdens ende'

Parret kunne derfor ikke bruge kvalitetstiden inden sengetid til at vende oplevelserne.

- Selvom det var megafedt at prøve at sove i et topmoderne kapselhotel, så er jeg ikke fan af, at man bliver købsopdelt. Om aftenen, hvor jeg havde allermest brug for at ligge arm i arm med Michael og gennemgå dagens strabadser, måtte jeg i stedet ligge i ske med mig selv og ligge og vende mig i en alt for varm og lidt klaustrofobisk kapsel, fortsætter Mette.

LÆS OGSÅ: Medie: Her bor Katherine Diez nu

Hvad, man heller ikke ser på tv, er, at parret i Nagoya arbejdede med at folde håndklæder og morgenkåber på hotellet, og det var hotellets gæstfrie ejer, der havde tilbudt dem en gratis overnatning.

- Så vi foldede på livet løs en hel aften, hvilket også resulterede i en god sjat yen og en gratis overnatning, som Michael fik talt sig til, fortæller Mette.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Verdensstjerne genkender 'Bagedyst'-deltager midt under koncert

Se opslaget og billeder fra kapselhotellet herunder: