Line Hoffmeyer modtager grufulde beskeder efter sårbar video

Line Hoffmeyer har delt en video, hvor hun tager en graviditetstest, og det har fået hadfulde beskeder frem.

Influencer Line Hoffmeyer, der til daglig deler tag og dobbeltseng med tv-vært og komiker Lasse Rimmer, delte for nylig en video på sin Instagram, hvor hun tager en graviditetstest.

LÆS OGSÅ: Trods stor aldersforskel: Kærlighed ved første kop kaffe

Line ønsker for alt i verden at blive mor, men i seks år har testen altid kun vist én streg. Alligevel føler hun sig nødsaget til at tage en test, når hendes menstruation er forsinket, men den video og tankerne bag drømmen om at blive mor, har høstet en del grufulde beskeder privat til Line.

- Jeg har modtaget en del beskeder efter min graviditetstests-video i fredags, med opfordring om, at jeg burde skamme mig over, at drømme om to streger, når jeg har en kronisk sygdom. Nogen skriver endda, "når du har fået en dødsdom", eller "når du er i en kronisk afstødelse", skriver Line i en story.

Til de beskeder vil Line gerne slå én ting fast.

- Jeg har ikke en kronisk afstødelse. Jeg har ikke engang en afstødelse. Jeg har nogle antistoffer. De har endnu ikke haft nogen konsekvenser, jeg er ikke i afstødning. Det har jeg sagt før, men jeg kan fornemme, jeg må sige det igen, når fremmede mennesker hævder, at jeg har en kronisk afstødning. Jeg har ikke delt noget som helst om udsigter, prognoser eller om, hvilke antistoffer det er, hvor mange det er, eller hvad lægerne mener, det eventuelt kunne have af konsekvenser. Det er en privat sag.

Line Hoffmeyer lever med en hjertesygdom og har for 12 år siden fået doneret et nyt hjerte.

LÆS OGSÅ: Jørgen Leth i slem ulykke

Ifølge Line kan beskederne få hende til at overveje, hvor mange tanker hun ønsker at dele, men hun ved også, hun hjælper andre, der står i samme situation, ved at dele sine tanker.

Line tilføjer ligeledes, at parret pt. ikke er i fertilitetsbehandling.

LÆS OGSÅ: Badehotellets Grev Ditmar: Her er hans kæreste gennem 15 år