Fie Laursens søn ramt af sygdom

En frygtet virus har ramt Fie Laursens etårige søn.

Der er masser af sygdom i omløb, og det gælder ikke kun her hjemme. For Fie Laursen, som bor i det sydlige Spanien, har de seneste dage bestemt ikke været nemme.

LÆS OGSÅ: SIDSTE NYT: Kronprinsesse Mary er rejst hjem til Australien

Hendes søn, Mateo, har nemlig været syg, og hun har måttet kæmpe for, at han fik den rette behandling. Det skriver hun i en række stories på Instagram.

LÆS OGSÅ: Emil forklarer: Derfor er Louise og drengene ikke med på Havana

- Mateo blev fejldiagnostiseret for et par dage siden, men i virkeligheden havde han RSV virus, som jo bare er blevet værre og værre, fordi han ikke fik behandling. Han har været så træt, dehydreret og syd. Jeg er så glad for, jeg ikke lyttede, men at jeg holdt ved min intuition og kæmpede til det sidste, skriver Fie, som oplevede noget forfærdeligt på hospitalet:

- Vi kørte på hospitalet med en baby, der nærmest kollapsede, rystede og græd med en lyd og host, der lød helt krads og forkert fra lungerne af. Han havde 40 i feber og var så ked af det. Fik hurtigt noget stærkere, da vi ankom, men måtte nærmest skændes mig til et bredere tjek, skriver Fie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria afslører endnu en stor nyhed

- 4 timer, totalt skænderi og "skub" om at blive tager seriøst senere, stod jeg foran en læge og sagde "Jamen kan vi ikke gøre noget, imens vi venter på prøvesvar? Kan I ikke give ham et drop med væske? Please, han kan ikke selv holde mad nede og er så dehydreret". Og så besvimer min lille dreng i mine arme.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie afslører: Dater ny flamme

Hun lægger ikke skjul på, at det er det mest hjerteskærende, hun har oplevet i sit liv. Derfor er Fies opfordring til andre mødre klar: Lyt til din intuition!

- Vi mødre har svaret inde i os, vi ved, når noget er galt, det er vores barn, fastslår hun og tilføjer:

- Men hvor er det vildt, at ens barn skal besvime i ens arme, før man får mere hjælp.- Det føler jeg slet ikke var sket i Danmark.