Efter Natascha Lineas flugt: Sådan har Lia det

Nu fortæller Lias far, hvordan det går med hans og Natascha Lineas fælles datter, Lia.

Efter det kom frem, at Natascha Linea Kaup Jensen er draget mod Tyskland med sine to sønner, Novah og Miso, og tilmed er efterlyst, har særligt et spørgsmål presset sig på.

LÆS OGSÅ: Lise Vandborg reagerer på beskyldninger om svindel

For hvad betyder det for datteren Lia, der til dagligt bor hos sin far, Bent Flink, på Fyn? Bent har trukket sig fra offentligheden og lever i dag et stille liv med sin kone Tanja, som er gravid med deres første fælles barn. Derfor er hans svar på, hvilken betydning Natascha Lineas flugt har for datteren også kortfattet.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og børnene er efterlyst

- Vi ønsker ikke at kommentere på Nataschas valg i livet og hvilke konsekvenser, det har for Lia. Det eneste, vi ønsker at sige i alt dette, er, at Lia trives rigtig godt og har det efter de nye omstændigheder godt, fortæller Bent.

Akut tvangsfjernelse

I weekenden kom det frem, at Natascha Linea Kaup Jensen siden udgangen af marts har befundet sig i Tyskland med sønnerne - dette i kølvandet på et møde med Lolland Kommune.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt er gået i fødsel: Det er 100% veer

- Da der endnu ikke ligger nogen afgørelse, er dette fuldt ud lovligt. Tirsdag den 4/4, da det går op for Lolland Kommune, at jeg i CPR-registret har ændret adressen til Tyskland, lægger de op til at ville fjerne drengene akut ved en formandsbeslutning, forklarede Natascha Linea i et - nu slettet - opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: Caroline Petersen: Blev syg af 'Paradise'

- Dette sker dog først onsdag den 5/4, og kort efter vælger kommunen og politiet at efterlyse mig og drengene i Danmark, på trods af at min danske advokat og Ankestyrelsen siger, at flytningen er fuldt ud lovlig, og at kommunen ikke længere har ret til at handle i sagen, fortsatte hun.

I et godt et år har Lia efter eget ønske boet fast hos sin far og Tanja på Fyn.

Artiklen fortsætter under billedet af Bent og Natascha Linea, da Lia var lille.

Sådan så 17-årige Natascha Linea ud, da vi første gang mødte hende i 'De unge mødre' med kæresten Bent (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)
Sådan så 17-årige Natascha Linea ud, da vi første gang mødte hende i 'De unge mødre' med kæresten Bent (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

Det er der sket efter tv-programmet

Siden Bent Flink og Natascha Linea Kaup Jensen i 2013 tonede frem på de danske tv-skærme i 'De unge mødre', er der sket en del.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-par tager stor beslutning

Parret er gået fra hinanden, og Bent er blevet gift med Tanja og har trukket sig fra offentlighedens søgelys.

Natascha Linea blev siden gift med Mathias, der også er far til Novah, men ham blev hun for nylig skilt fra. De to venter i øjeblikket tvillinger. Natascha Linea fik efter Novah sønnen Miso med David Bertelsen, som også har deltaget i 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor taler ud om at få en pige