Cellina Martinna
Cellina Martinna

Gravid ung mor taler ud om at få en pige

Martinna Petersen har en klar opfordring til sine følgere.

Den tidligere 'De unge mødre'-deltager Martinna Petersen har aldrig lagt skjul på, at hun drømmer om at få en pige.

Hun har tre drenge, og nu er hun gravid med sit fjerde barn. Det har fået mange af hendes følgere til at skrive og kommentere, at de krydser fingre for, Martinna får en pige. Men selvom hun ved, folk mener det godt, så vil hun gerne have sat en stopper for det.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia tager svær beslutning

- Jeg har jo aldrig lagt skjul på min store drøm om at få en pige. Det har jeg ofte italesat herinde. Men det bider mig lidt i røven nu, for jeg kan faktisk slet ikke overskue, at andre også har et håb og en forventning om et bestemt køn - på mine vegne. Også selvom jeg hundrede procent ved, at det kommer fra et godt sted, skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo har talt ud: Venner igen

- Jeg er faktisk næsten hundrede procent sikker på, at det er endnu en dreng i min mave. Og derfor bruger jeg ikke så meget krudt på at håbe og drømme en masse. Og drømmen om en pige har egentlig ikke så meget med ham at gøre. Det er klart, at det skubber drømmen længere væk, fordi det højst sandsynligt er vores sidste barn. Men kærligheden til ham er den samme. Og han er mindst lige så ønsket og velkommen. Og jeg kan slet ikke bære tanken om, at andre skulle mene noget andet.

LÆS OGSÅ: Tv-program har fået store konsekvenser for Philine

Derfor opfordrer Martinna til, at følgerne fjerner fokus fra, hvilket køn der gemmer sig inde i hendes mave, og hun håber selv på en sund og rask baby uanset kønnet.

Læs hele hendes opdatering herunder: