Linse og Geggo har talt ud: Venner igen

Nu er der igen god stemning mellem mor og datter.

Forårssolen meldte sin ankomst, da Pluto TV Danmark i sidste torsdags præsenterede deres sendeplaner og nye programmer for 2023. Blandt gæsterne var en lang række kendte ansigter, der skal promovere tjenesten på de sociale medier eller medvirke i programmerne.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino bliver vært for underholdningsprogram

En af de fremmødte var Linse Kessler, 57, der glad kunne fortælle, at forholdet til datteren Stephanie ”Geggo” Karma Salvarli, 32, er godt igen.

– Geggo og jeg havde en periode, hvor vi ikke var så gode venner. Den periode er heldigvis overstået. Vi taler sammen hver dag nu og ses rigtigt meget. Jeg kommer lige fra Geggo faktisk. Vi gik en fed tur med hundene og har bare haft os en ”mor-og-datter”- snak, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Gammel kending tilbage til 'Badehotellet'

Linse Kessler er aktiv på de sociale medier, hvor hun deler ud af sit liv. I et opslag på Instagram viser hun blandt andet sin nye bolig frem, et kamerahold og sin gamle ven, Lebbe Lone.

– Nu er jeg jo så heldig, at jeg har købt verdens mindste ejerlejlighed i Lebbe Lones opgang, så nu er vi naboer. Jeg kan ikke røbe, hvorfor vi lavede en optagelse her forleden, men det kan være, at det bliver til noget. Det var i forbindelse med Viaplay, men nu må vi se, lyder det.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er hans kendte kæreste