'True Love'-par tager stor beslutning

Nicolai og Josefine har besluttet sig for, at de gerne vil starte en familie.

Josefine Jensen og Nicolai Larsen fandt kærligheden for rullende kameraer i 'True Love', og selvom de ikke vandt programmet, vandt de hinanden og blev det eneste par, som holdt hjemme i Danmark.

Siden er de flyttet sammen, og nu er de klar til endnu et stort skridt i forholdet.

- En stor beslutning er taget her på matriklen. Mange af jer ved, hvis I så true Love, at vi hver især har haft sygdomsforløb som 19-årige. Nicolai har haft testikelkræft, og jeg er i for tidlig overgangsalder - begge dele resulterede i barnløshed. Nicolai har frosset sin sæd ned, og jeg skal have æg sat op via ægdonation, skriver Josefine i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Scorer nyt job: Camilla Boraghi forlader skærmen

- Vi har derfor taget en beslutning om at blive skrevet på ventelisten til fertilitetsafdelingen på OUH - mest af alt fordi vi ved, at vi gerne vil have en familie sammen, og der er lang ventetid på 1,5 år (på grund af ægdonation). Derfor er det selvfølgelig langt ude i fremtiden, men alene beslutningen er stor for os.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Michelle deler svar: Svær diagnose

Tager processen i stiv arm

Til opdateringen har parret delt et sødt billede, hvor Nicolai omfavner Josefines mave. Billedet kan ses nederst i artiklen. Overfor Realityportalen uddyber Josefine beslutningen:

LÆS OGSÅ: Efter brud: Her er min drømmemand

- Tankerne, vi har gjort os, har været meget baserede på, hvilke drømme og hvad vi ønsker for fremtiden, hvilket står meget klart for os: Nemlig at vi skal være sammen for altid og have familie, hvis det selvfølgelig kan lykkes, og i og med at der er 1,5 års ventetid, er det en del ude i fremtiden, vi skal tænke os til, forklarer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vlado fra 'Politijagt' springer ud som TikTok-stjerne

- Det mener vi er nogenlunde rette timing for os. Hele processen tager vi i stiv arm, heldigvis har vi jo hinanden igennem det hele, men der er da ingen tvivl om, at det bliver hårdt. Vi starter med at skulle til en samtale inde på OUH, hvor vi lige skal godkendes. Det er der også ventetid på, så derefter må vi krydse fingrene for, at alting bare går sin gang.

Det gør os stærkere

At både Josefine og Nicolai lider af barnløshed tager ifølge Josefine noget pres af det hele, fordi de ikke er bange for at skuffe hinanden, og de har en større forståelse for hinandens følelser i processen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Hvis jeg ikke havde fået børn, var jeg død

- I bund og grund er det en del nemmere, at vi begge skulle igennem fertilitetsafdelingen uanset hvad, selvom det da havde været et drømmescenarie ikke at skulle de her ting igennem. Dog tror vi på, at det gør os stærkere i sidste ende, både de ting vi hver især har været igennem, og det vi skal igennem sammen, slutter hun.