Nicoline afslører: Marcus var sammen med en anden fra 'True Love'

Ifølge Nicoline var Marcus sammen med en anden 'True Love'-deltager, mens de datede.

Efter Nicoline og Marcus mødte hinanden i 'True Love', gik der ikke længe, før de blev kærester. Men lige så vel gik der heller ikke længe, før de gik fra hinanden igen, og indtil nu har de begge været ganske tavse omkring, hvad der skete mellem dem.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Fire er blevet til tre

– Marcus og jeg er ikke sammen mere, da vi ikke længere deler de samme værdier, var blandt de få ord, som Nicoline dengang satte på deres brud.

Realityportalen har tidligere afdækket, hvordan Marcus ifølge Nicoline ofte kommenterede negative ting omkring hendes krop. Men selvom det var én af grundene til, at de gik fra hinanden, så er det langt fra den eneste.

- Marcus valgte at være sammen med en anden deltager fra 'True Love', som han også flere gange fik nævnt er lidt mere hans type, i forhold til at hun ikke er trænet og jeg er super trænet, fortæller Nicoline til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Optagelserne af 'Ex on the beach' blev afbrudt

Marcus var angiveligt sammen med hende, imens han datede Nicoline.

- Første gang hev han hende med hjem fra byen, og han fik en sutter. Det var mens ham og jeg stadig sås. I pausen, hvor vi ikke så hinanden (han droppede mig to dage efter, at han havde sovet sammen med hende) var de sammen af flere omgange, og da vi blev kærester prøvede han også at lave hende igen. Der afviste hun dog ham.

LÆS OGSÅ: Fie reagerer på voldsdom: Han er en aggressiv alkoholiker

Kimede hende ned

Nicoline fortæller Realityportalen om en optagelse fra en korrespondance på Instagram mellem den anden kvindelige deltager og Marcus, hvor han har sendt en talebesked, hvor han blandt andet siger "Lad os fucking kneppe, seriøst" og ringer til hende adskillige gange.

- Disse sendte han til hende, mens ham og jeg stadig var sammen. Dette var cirka halvanden uge efter, at vi blev kærester og havde været i talkshowet og sagt det, fortæller Nicoline og tilføjer:

- Men alt dette er først noget, jeg har fundet ud af efter, altså da vi var kærester vidste jeg ingenting.

Realityportalen har været i kontakt med Marcus, men han har ingen kommentarer.

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: Line Maria og David tager stort skridt