Nicoline fra 'True Love' (Foto: Anthon Unger)
Nicoline fra 'True Love' (Foto: Anthon Unger)

'True Love'-Nicoline efter brud med Marcus: Han knækkede mig

Ifølge Nicoline kommenterede Marcus meget på hendes krop, og han kaldte hende til tider for "stor".

24-årige Nicoline fandt, hvad hun troede var ægte kærlighed, for rullende kameraer i det nye datingprogram 'True Love'. Nicoline og Marcus havde en del kontroverser, mens de var med i programmet, men efter at have datet noget tid i Danmark blev de kærester. Det holdte dog ikke længe, og i november sidste år meddelte de begge, at de var gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Fies svære valg: Er jeg en dårlig mor?

Artiklen fortsætter under videoen...

Hverken Nicoline eller Marcus har tidligere kommenteret på, hvad der skete mellem dem, og de har generelt været meget private omkring deres forhold. Indtil nu.

LÆS OGSÅ: Nicoline afslører: Marcus var sammen med en anden fra 'True Love'

Nicoline fortæller nemlig til Realityportalen, at hun følte, at Marcus var god til at komme med negative kommentarer om hendes krop, da de var sammen.

- Marcus var god til ud af det blå at kommentere på min krop og syntes, at jeg var for trænet og skulle tage på, og hvis jeg tog 10 kilo på, så kunne han være den trænede af os, og så behøvede jeg ikke have six pack. Det synes jeg er en rigtig ærgerlig tilgang til tingene, fortæller Nicoline til Realityportalen og fortsætter:

- Han fortalte mig også af flere omgange, at jeg ikke var den type, han normalt ville gå efter. For det første ville han aldrig gå efter en rødhåret, fordi han godt kunne lide mørkhårede piger, og så plejer han også at gå efter piger, der ikke er så trænede.

LÆS OGSÅ: UHH! Disse to deltagere datede efter 'True Love'

Det gjorde ondt

Selvom Nicoline stråler af selvtillid og glæde i dag, så har det ikke altid været sådan. I januar fortalte hun om, hvordan hun igennem de seneste måneder havde kæmpet for at få det billede i spejlet, som hun gerne ville se, fordi hun følte sig utilpas og usikker i sin egen krop. Og det er ifølge hende ikke noget, hendes eks hjalp på.

- Jeg vil gerne indrømme, at det gjorde rigtig ondt for mig, at personen, jeg virkelig holdt af på daværende tidspunkt og jeg gerne ville have skulle forgude mig fra top til tå, ordret kunne sige, at jeg var for stor. Han sagde også af flere omgange, at jeg var den største, han havde været sammen med. Det tror jeg han mente på en træningsmæssig måde, men det er ikke rart at få af vide. Det var super ironisk, for jeg sagde aldrig til ham, at han var den mindste, jeg havde været sammen med - for det var han, forklarer Nicoline og fortsætter:

- Jeg var virkelig ked af det over det, og jeg lod mig også knække fuldstændig, og jeg er kommet frem til, at det er der ikke nogen, der skal have lov til. Der er ikke nogen, der skal fortælle mig, at jeg er for trænet, og specielt ikke en person, jeg holder af.

LÆS OGSÅ: Ærlige Philip May: Jeg var ligeglad med, om jeg vågnede igen

Realityportalen har fremlagt Nicolines oplevelser for Marcus, der dog kun har få ord at sætte på sin version.

- Det har jeg bestemt aldrig sagt. Jeg aner ikke, hvorfor hun siger det, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-deltager afslører nyt om sygdom