'True Love'-babe i vild forvandling: Var min egen værste fjende

Det har ikke altid været nemt for reality-stjernen at se sig i spejlet.

24-årige Nicoline fandt kærligheden for rullende kameraer i 'True Love', men hjemme i Danmark holdt forholdet ikke. Til gengæld har hun fundet kærligheden til sig selv, og igennem de seneste måneder har hun kæmpet for at få det billede i spejlet, som hun gerne ville.

Det har betydet fokus på kost og ikke mindst en masse arbejde i fitnesscentret, hvilket reality-babens Instagram bærer præg af. Men der er også sket en del med Nicolines slanke krop.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par i babylykke

- Min “LEVEL UP” transformation. På mit laveste vs. på mit bedste. Jeg snakker ikke kun om min vægt, men hvordan jeg havde det mentalt. På de første to billeder var jeg min egen værste fjende. Intet var nogensinde “godt nok”, og jeg var på INGEN måder tilfreds med mit eget selvbillede, skriver Nicoline til en video, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo taler ud: Derfor var vi uvenner

- Jeg følte, ALT var ude af min kontrol og var generelt utrolig utilpas og usikker i egen krop (hvilket var det værste for mig). En Nico, som stråler af selvtillid, selvsikkerhed, styrke og glæde. Jeg har fået kontrollen af mit liv tilbage og arbejder nu hver dag på at være min egen største fan!

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Nicoline er selv begyndt at arbejde som personlig træner, så man kan nu også få hjælp af hende til at ændre sit spejlbillede og selvbillede. Se hendes forvandling herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nicoline (@nicodentodria)