'True Love'-deltager afslører nyt om sygdom

For 10 år siden fik Nicolai André Larsen konstateret kræft. I dag har han været til sidste kontrol på Odense Universitets Hospital.

Nicolai André  Larsen var bare 19 år gammel, da han fik konstateret testikelkræft. Det åbnede han op omkring, i forbindelse med sin deltagelse i datingprogrammet 'True Love'.

LÆS OGSÅ: Sådan reagerede Olivia Salo på Rikke Gøranssons comeback i ‘Paradise’

Artiklen fortsætter efter videoen...

- Kun ganske få vidste det, så jeg gik lidt med det hele selv. Det har været en lang og sej kamp, hvor jeg hele tiden forsøgte at holde humøret oppe. Igennem hele forløbet har jeg været optimistisk, og det har modnet mig endnu mere. Sygdomsforløbet har gjort, at jeg ser anderledes på livet og ønsker at få det bedste ud af hver dag, forklarede han til Realityportalen sidste år.

LÆS OGSÅ: Emil Olsen: Gættede selv, at Rikke G. skulle overtage hans job

I anledning af at det i dag er 10 år siden, han fik diagnosen, og han har været til sin sidste årskontrol, deler han en glædelig nyhed med sine følgere på Instagram.

- Det gik heldigvis godt! Alt så fint ud, og nu kan jeg slippe mine tanker omkring det sygdomsforløb og være fri. Og som den søde læge slutteligt sagde: "Så håber jeg ikke at vi ses igen", skriver realitydeltageren, og uddyber, at han normalt er taget til kontrol alene, men i dag havde taget sin kæreste Josefine med.

- I dag skulle dagen være, hvor jeg ikke tog afsted alene - og desuden havde Josefine sagt tilbage i 'True Love', at hun ville sidde ved min side, når jeg skulle til min sidste årskontrol, forklarer Nicolai.

LÆS OGSÅ: Bolette afslører bryllupsplaner

Parret mødte hinanden i 'True Love', hvor de fandt ud af, at de havde mere tilfælles end først antaget. For da Josefine åbnede op et sygdomsforløb, hun har været igennem, var det, at han gjorde det samme.

Artiklen fortsætter under opslaget. 

Herunder kan du læse hele Nicolais instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: Fra første sæson af ‘Løvens Hule’: Virksomhed solgt for 150 millioner

Fremtiden ser lys ud

Til Realityportalen forklarer Nicolai, at han er en meget lettet mand.

- Det har været en lang kamp, som gudskelov endte lykkeligt. Tror lige, at det skal gå op for mig, det er et overstået kapitel nu, fortæller han og tilføjer kort, hvad næste kapitel byder sig.

- Nærmeste fremtid byder på 3 ugers ø-hop i marts - på kæresterejse i Thailand. Det er første rejse for begge med en kæreste, så det bliver helt fantastisk.

LÆS OGSÅ: Svimlende beløb: Så meget har Justin Bieber solgt sin musik for