Nicoline fra 'True Love' (Foto: Anthon Unger)
Nicoline fra 'True Love' (Foto: Anthon Unger)

'True love'-stjerne aflsører ny fyr

Nicoline har mødt en ny fyr i fitnesscentret.

Nicoline fandt ikke kærligheden i 'True Love', selvom hun nåede hele vejen til finalen med sin partner Markus. Hjemme i Danmark brast kærligheden efter få uger som kærester for godt et år siden. Men nu er der godt nyt på kærlighedsfronten for Nicoline.

LÆS OGSÅ: Skøn video: Christopher modtages af datteren i lufthavnen

På Instagram afslører hun, at hun er begyndt at date en ny fyr, som har sendt hende blomster efter deres date forleden, og overfor Realityportalen uddyber hun deres forhold.

LÆS OGSÅ: Snød alle: Her er paradisoernes dækhistorier

- Det var allerførste date vi var på i fredags, så der er desværre ikke så meget at fortælle. Jeg synes dog, det gik over alle forventninger, så mon ikke der snart kommer lidt mere at fortælle, lyder det hemmelighedsfuldt fra Nicoline, som mødte sin nye date i fitnesscentret.

- Det bedste sted at date efter min mening.

- Ja det gjorde han nemlig, han var meget udmyg omkring det og havde åbenbart skulle samle sig mod over lidt længere tid, så blev mega glad i låget! Synes det var herre cute, fortæller Nicole med et grin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Stor frustration for Line Hoffmeyer inden omfattende indgreb

- Han er en rigtig "mandemand” og på forretningsrejse nu, så jeg må desværre vente, til han er hjemme igen, vi har dog allerede et kryds i kalderen i næste uge for vores anden date, fortæller Nicoline.

LÆS OGSÅ: Christian fyrer den af på natklub: Partyprins

Og det er ikke en fyr, hun har haft et godt øje til længe.

- Nej, jeg kendte ham slet ikke i forvejen før nu og det er heller ikke en man kender, og det er godt. Jeg har tidligere fundet ud af, at det nok bare ikke er blandt reality-personer, jeg finder min kommende baby-daddy, slutter hun med et grin.