Snød alle: Her er paradisoernes dækhistorier

'Paradise Hotel'-deltagerne giver et indblik i, hvordan de holdt deres deltagelse hemmelig.

Allerede inden paradisoerne pakker deres kufferter og drager mod det intrigante ‘Paradise Hotel’ i Mexico, får de rig mulighed for at øve sig i at lyve og bedrage.

Det er nemlig ikke tilladt for deltagerne at afsløre, at de skal deltage i reality-programmet, og af den grund må de strikke en lille løgnehistorie sammen.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Hvidman gør comeback: Se hele 'Paradise Hotel'-castet her

Det er der kommet en masse kreative historier ud af, som ‘Paradise Hotel’-deltagerne har delt med Realityportalen.

Du kan læse startcastets dækhistorier herunder:

Lucas

Lucas, 'Paradise Hotel' 2023.
Lucas, 'Paradise Hotel' 2023.

Flere af Lucas’ venner har nok fået en lang næse, da de blev bekendte med, at han har drukket sig fuld i Mexico. Det var nemlig en lidt anden historie, han spiste sin omgangskreds af med.

- De af mine venner, der vidste, at jeg var med i 'Paradise Hotel', fortalte alle andre, at jeg var på en sjælefinder-rejse med min mor i Afrika, hvor vi ikke havde vores telefoner med, så derfor kunne vi ikke kontaktes.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Familien fra Bryggen'-stjerne indtager 'Paradise Hotel'

Det var dog ikke alle kammeraterne, der købte løgnen.

- De spurgte mig så, da jeg kom hjem, og jeg prøvede at holde det hemmeligt, men der er nogle af mine venner, der er meget på, så det var ikke alle, jeg kunne holde det hemmeligt for.

Patrick

Patrick, 'Paradise Hotel' 2023.
Patrick, 'Paradise Hotel' 2023.

Ifølge Patrick fortalte han ikke til nogen, at han var taget afsted til Mexico på nær sine forældre. Det betød også, at det var dem, der måtte finde på en lille, hvid løgn.

- Jeg tog egentlig bare afsted uden at sige noget til mine venner og bekendte. Jeg forsvandt bare. Og så måtte de jo skrive til min mor og far, hvis de kunne se, der var noget, der var mærkeligt. De fik også et par beskeder, fortæller Patrick og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sussi presset til at afsløre utroskab

- De sagde, at jeg bare var taget afsted alene til et eller andet land. Hvilket jeg aldrig nogensinde ville gøre, så det var verdens dårligste dækhistorie. Så tak, mor og far.

Patrick er dog overbevist om, at hans venner havde lugtet lunten.

- Nu har jeg jo været med én gang før, og hvorfor skulle man tage afsted helt alene ud i verden? Det ville jeg aldrig nogensinde gøre, for det ville være for kedeligt.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav afslører: Derfor valgte jeg Jannie

Sarah

Sarah, 'Paradise Hotel' 2023.
Sarah, 'Paradise Hotel' 2023.

For Sarahs vedkommende var der ikke behov for en dækhistorie.

- Jeg smuttede bare. Min familie vidste det, og så de tætteste veninder, jeg havde. Jeg postede alligevel ikke så meget på min Instagram, og jeg snakkede ikke med så mange mennesker på det tidspunkt, så jeg følte ikke, man kunne lægge mærke til det, for jeg var allerede gået under radaren, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver i retten: Vidner i sag om Farhads onkel

- Der var ikke nogen, der blev bekymrede. Jeg ved ikke, om det er godt eller dårligt.

Emilio

Emilio, 'Paradise Hotel' 2023
Emilio, 'Paradise Hotel' 2023

- Min dækhistorie var faktisk næsten sandheden. Den var egentlig bare, at jeg skulle til Mexico med nogle venner og hygge mig, fortæller Emilio.

LÆS OGSÅ: TikTok-par smaskforelsket: Dannes vilde løfte til Anne Lille

Hvordan han kom omkring, at vennerne hjemme i Danmark ikke kunne komme i kontakt med ham, var da også lige til højrebenet:

- Jeg sagde bare, jeg havde dårlig forbindelse.

Rosa

Rosa, 'Paradise Hotel' 2023.
Rosa, 'Paradise Hotel' 2023.

For sikkerhedens skyld valgte Rosa at fortælle sine forældre om eventyret, der ventede i Mexico.

- Ellers så sagde jeg til min omgangskreds, at jeg var en tur til Spanien som mediegrafiker, fordi jeg er uddannet mediegrafiker, så det var min dækhistorie.

LÆS OGSÅ: Spås ude gang på gang: Nu reagerer Sebastian og Asta

Den vordende realitydeltager syntes, det var svært at holde på hemmeligheden, og hun er glad for, hun nu har kunnet fortælle sine nære, hvad hun i virkeligheden fik tiden til at gå med.

- Jeg synes, at min omgangskreds har taget godt imod det, og der er flere, der har sagt tillykke og sådan noget.

Vivi

Vivi, 'Paradise Hotel' 2023
Vivi, 'Paradise Hotel' 2023

Modsat de andre, fortalte Vivi ikke engang sine forældre, at hun rejste til sydens sol for at tjekke ind på hotellet.

- Jeg sagde ikke noget, jeg rejste bare. Min familie bor i Spanien, så de kunne ikke få fat på mig alligevel, men min tvilling vidste det. Hvis jeg havde sagt, at jeg tog af sted, så ville de sige, at jeg ikke skulle være med i sådan noget. Så jeg rejste bare, for jeg gad ikke at høre på deres mening. Men jeg sagde til mine nærmeste, at jeg var nede for at besøge min familie, fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Kølige 'Robinson'-Nicole: Jeg kom kun for én ting

- Jeg har en tvilling og to søstre, og de vidste det, men min mor og far vidste ingenting. De fandt ud af det, imens jeg var dernede, fordi de forsøgte at kontakte mig, men jeg svarede jo ikke på telefonen. Jeg vidste, at hvis jeg sagde det til dem, så ville hun gå helt amok, så jeg tænkte at det var bedre ikke at sige noget og stikke af, men de havde faktisk en fin nok reaktion.

Anne

Anne, 'Paradise Hotel' 2023
Anne, 'Paradise Hotel' 2023

For Anne er det som bekendt tredje gang, hun tjekker ind på ‘Paradise Hotel’.

Derfor havde hun da også helt styr på, hvad der skulle til, for at folk ikke fattede mistanke.

LÆS OGSÅ: Kaleepans hårde barndom: Mobbet, misforstået og låst inde

- Jeg havde ikke nogen dækhistorie den her gang, fordi jeg planlagde nogle opslag, og så fik jeg nogle til at lave lidt Instagram-stories for mig, så jeg tror faktisk ikke, at der er nogle, der har lagt mærke til, at jeg har været væk.

Sille

Sille, 'Paradise Hotel' 2023.
Sille, 'Paradise Hotel' 2023.

Også Sille kunne tage plads i flyet mod Mexico med ren samvittighed.

LÆS OGSÅ: Sandra Sommers vilde vægttab: Kæmpe milepæl nået

- Jeg havde ikke nogen dækhistorie, fordi jeg havde min veninde til at styre mine sociale medier, så hun svarede folk og lagde alt op på mine sociale medier, så det virkede som om, at jeg var hjemme, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra 'Barndom på bistand': Sådan går det i dag