Forpremiere på "Ex on the beach" sæson 8, 04/11 2022Michelle Ulrichsen Sandra Bischof
Forpremiere på "Ex on the beach" sæson 8, 04/11 2022Michelle Ulrichsen Sandra Bischof

‘Ex on the Beach’-Michelle deler svar: Svær diagnose

Michelle Ulrichsen åbner nu op på Instagram ovenpå et hårdt år.

I lidt over tre uger har Michelle Ulrichsens følgere ikke hørt noget fra hende på Instagram. I går valgte hun i et ærligt opslag at fortælle, at hendes mentale helbred har fået førsteprioritet de seneste uger. Efter at være blevet diagnosticeret med angst åbner Michelle nu op for, hvad hun går igennem.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor taler ud om at få en pige

Artiklen fortsætter under videoen.

Forløbet med angst startede egentlig efter en ret voldsom episode for snart et år siden.

LÆS OGSÅ: CHOK: Gravid ung mor forlader Danmark

- Tilbage i maj måned kollapsede jeg med stress og vågnede op nogle timer efter på hospitalet - men nu er lægerne og min psykolog i tvivl om, hvorvidt det var stress eller et voldsomt angstanfald. Og lige siden har jeg døjet med det i forhold til overtænkning, hjertebanken, vejrtrækningsproblemer, angstanfald med mere, fortæller Michelle og fortsætter:

- Jeg har længe døjet med stress og depressioner, hvor jeg mod lægens anbefalinger ikke har ladet mig sygemelde, men blot arbejdet på at gøre det bedre - men angst har mange af de samme symptomer, hvorfor det har været svært at skelne mellem, hvornår der har været tale om det ene eller det andet.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Hvis jeg ikke havde fået børn, var jeg død

Vil ikke være en løgner

Det har også været en udfordring for 'Ex On The Beach'-deltageren at finde de rette ord, da samtalen om angst er enormt subjektiv og dermed svær at træde ind i. Men det ville heller ikke være rigtigt, at lade som ingenting og leve videre i et glansbillede på de sociale medier.

- Jeg har altid været åben og ærlig på min profil, men dette har været enormt svært at dele, for jeg ser ikke mig selv som et offer og er bange for, folk dømmer mig, ikke tror på mig eller synes, jeg er latterlig.

- Men det er nu engang min realitet, og jeg har svært ved at være aktiv på min profil længere, fordi jeg føler, at hvis jeg ikke deler ærligt ud om alt inklusiv det, så er jeg en løgner - selvom alt andet jeg deler ikke er en løgn, men det viser jo ikke det fulde og sande billede. Så derfor har jeg intet delt, eller meget minimalt, siger Michelle.

LÆS OGSÅ: Linse husker Geggos biologiske far: En hottie

I sit Intagram opslag fortæller Michelle, at hun har valgt ikke at blive medicineret. Hun uddyber, at hun arbejder med angsten på andre måder.

- Jeg forsøger at undgå konflikter, da det ofte resulterer i angstanfald. Jeg har skåret et nært familiemedlem fra, som var dårlig for min angst. Jeg går til læge, psykolog, alternative behandlinger, snart psykiater, og snakker åbent om det til mine nære samt kollegaer, så de er klar over, hvad der foregår. Får jeg det skidt, lukker jeg verden ude med musik. Jeg har hørt Disney-musik de sidste to uger, da det beroliger mig og gør mig glad. Eller også går jeg udenfor, sætter mig på hug med lukkede øjne og lytter/mærker omgivelserne for at få ro, fortæller Michelle.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe afslører vild forvandling

I opslaget understreger Michelle, at hun ikke deler sin diagnose for at få medlidenhed, men at det forhåbentlig kan hjælpe hende tilbage til sig selv igen.