Dennis Knudsen: Hvis jeg ikke havde fået børn, var jeg død

Nu fortæller kendisfrisøren om sin jagt på familien, som bestemt ikke var nem.

Dennis Knudsen blev far for første gang i en alder af 56 år, da sønnen Noah kom til verden i 2019. To år senere blev han far igen, da Lucas kom til verden, og sidste år føjede han så tvillingepiger til sin børneflok. Desværre led den ene af tvillingerne vuggedøden tilbage i november, og Dennis Knudsen har nu sine tre børn på jorden og Naomi i himlen.

Forud for sin første søns fødsel havde Dennis Knudsen drømt om at blive far i 20 år, og hans kamp for familielivet var lang og sej. Det fortæller han om i et nyt foredrag.

LÆS OGSÅ: CHOK: Gravid ung mor forlader Danmark

- Til dette foredrag fortæller jeg om min rejse for at blive far i mere end 25 år med 6 forskellige kvinder, og alle de nederlag det giver. Var jeg ikke blevet far, var jeg død NU af ensomhed længsel efter en mening med livet og lysten til at leve. Fest og alkohold havde taget livet af mig, fastslår han i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo har talt ud: Venner igen

- Jeg fortæller om det svære valg at blive single far og lade mine børn vokse op uden en mor. I får en barsk fortælling om af miste elskede Naomi, og livet der skal gå vidre med elskede Aura, Noah og Lucas.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia tager svær beslutning

Dennis Knudsens foredrag kan høres i hans salon House of Dennis Knudsen den 9. maj kl. 19-2, og det koster 100 kroner at deltage. Man kan booke billetter her.