Efter brud: Her er min drømmemand

Nora Tveden Thomsen er ikke i tvivl om, hvad hun forventer sig af sine bejlere.

Efter flere års forhold valgte Nora Tveden Thomsen og Andreas René Þorisson, der mødte hinanden under optagelserne til den 18. sæson af 'Paradise Hotel', at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: Slut for 'Paradise'-par: Derfor gik det galt

I en spørgerunde på Instagram fortæller førstnævnte, at hun har det 'ganske okay' efter det forliste forhold, men at hun dog har måttet vænne sig til alenetiden, efter to og et halvt år sammen.

I sin tid for sig selv har Nora dog tilsyneladende også haft tid til summe over, hvad hun ønsker sig i en fremtidig partner.

Adspurgt, hvordan hendes drømmemand kan beskrives, løfter realitystjernen nemlig sløret for, hvad der er godt at have in mente, hvis man skal gøre sig forhåbninger om hendes gunst.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe afslører vild forvandling

Foruden, at han skal have 'benene plantet solidt på jorden', ønsker Nora sig også en fyr, der er familiemenneske med stort F - og ej at forglemme: god mod dyr.

- Han skal være ærlig, loyal og turde være sårbar, samt kunne sætte ord på tingene, så det er lettere at forstå hinanden, lyder det videre.

Derudover understreger Nora vigtigheden af, at en kommende partner skal være forberedt på, at hun - med egne ord - 'ikke altid er den nemmeste' grundet den angst, hun lider af.

- Jeg forlanger ikke, at folk kan forstå det, når de ikke selv har det - men at han er der for mig, og jeg ikke er i tvivl, når tingene bliver svære, forklarer Nora.

LÆS OGSÅ: Efter svær periode: Maria Mainz dropper barsel