Slut for 'Paradise'-par: Derfor gik det galt

Nu er det atter slut mellem Nora Tveden Thomsen og Andreas René Þorisson.

Der opstod sød musik, da Nora Tveden Thomsen og Andreas René Þorisson mødte hinanden på det hedengangne 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Geggo har fået svar på DNA-test: Her er min far

Foruden en kortere pause sidste år har parret faktisk været sammen lige siden hjemkomsten. Men ikke længere. Til HER&NU bekræfter Nora Tveden Thomsen nemlig, at de to ikke længere danner par.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager hastet på hospitalet

- Det er nogle dage siden. Vi ville bare to forskellige ting, forklarer paradisoen.

Nærmere bestemt er det geografien, der endte med at spænde ben for det unge par.

Derfor gik det galt

De to har indtil nu boet sammen i København, men nu drømmer Nora Tveden Thomsen om at rykke teltpælene op og komme tilbage til Jylland for at være tæt på sin familie.

- Jeg har fundet sindssygt meget ro i at være i Jylland igen, efter alt er blevet bedre med min angst. Jeg har fundet mig selv og er rigtig glad og rolig, når jeg er hjemme, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Blev pludselig følelsesløs: Nu har paradiso fået svar på MR-scanning

Selv føler hun, at hun har givet det en lang chance, som hun udtrykker det, med livet i hovedstaden. Men nu ser hun sig nødsaget til at gå fra Andreas René Þorisson, der ikke har samme ønske om at bo i det jyske.

Ikke første brud

I juni sidste år gik de to fra hinanden første gang, men de fandt kort tid efter melodien igen. Sådan forventer Nora Tveden Thomsen ikke, det ender denne gang.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees mor indrømmer: Jeg skjulte, at han var min søn

- Man skal aldrig sige aldrig, men nu har vi jo prøvet en gang til - så måske skal vi bare videre hver for sig, fortæller hun.

HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Andreas René Þorisson, der endnu ikke er vendt tilbage på vores henvendelse.