Blev pludselig følelsesløs: Nu har paradiso fået svar på MR-scanning

Efter en længere periode med bekymringer og gener har hun endelig fået svar.

Det kom ud af det blå.

En kold december morgen vågnede Line Sofie Petersen, som de fleste kender som vinder af 'Paradise Hotel' sæson 5, op med smerter i højre side af nakken og en følelsesløs arm.

LÆS OGSÅ: Isabella Alberte afslører: Moffe fik en blodprop

Artiklen fortsætter under videon.

Efterfølgende har Line Sofie været hos en fysioterapeut, en kiropraktor og en neurolog. Alle tre mente, at der kunne være tale om Scapula winging, som er udragende skulderblade og kan være meget generende, men ingen af dem kunne med sikkerhed fastslå årsagen til lidelsen.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-dommer måtte stoppe med at se programmet

Derfor fik hun for nylig tid til en MR-scanning for at undersøge, om der kunne være tale om en diskusprolaps, en død eller indeklemt nerve eller noget helt tredje. Og nu er der altså endelig svar.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

- Svaret på scanningen var heldigvis godt. Man kunne ikke se nogle neurologiske skader på mine nerver, fortæller Line Sofie til HER&NU.

Det lyder sindssygt!

Selvom beskeden er god, betyder den også, at Line Sofie stadig mangler en forklaring på, hvorfor hun vågnede op med 'Scapula winging'. Dog er der lyse udsigter, og hun holder humøret oppe.

- Jeg skal bare fortsætte med fysioterapi og træning, og så går det forhåbentligt den rigtige vej på et tidspunkt, skriver hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Pisse sur solomor

Til HER&NU fortæller hun dog, at udsigterne er en smule lange.

- I de fleste tilfælde tager det op til 1-2 år, før det bliver normalt. Det, synes jeg, lyder helt sindssygt. At noget der kunne ske over night, skal tage så lang tid at rette op på.

Se opslaget fra Instagram herunder.