'Sommerdrømme'-dommer måtte stoppe med at se programmet

Som tømrermester kan arbejdspresset godt være hårdt for Patrick, men han prøver at finde balancen mellem sit job, tv og familieliv.

Det rolige vand i Roskilde Fjord er det første, blikket betragter, når man træder ind i køkken-alrummet hjemme hos 36-årig Patrick Bentsen og familien i Jyllinge. Selvom hjemmet byder op til ren afslapning med havudsigt, så er Patrick fuldt beskæftiget i disse dage. Udover sit arbejde og familielivet, så er han aktuel i boligprogrammet 'Sommerdrømme' på TV 2 som den nye dommer. Her er han med til at vurdere deltagernes håndværksmæssige færdigheder, hvor vinderne får det sommerhus, de har istandsat.

LÆS OGSÅ: Clara taler ud om forholdet til Samuel

Fik pludselig råd til drømmen

Til dagligt er Patrick selvstændig i firmaet 'Cepa' som tømrermester, gift med hustru Cathrine Bentsen og far til døtrene Alberte, 3, og Ellinor, 6. Familien har udlevet deres boligdrømme i seks år og istandsat et par huse, indtil de så endelig fandt det rette hjem i Jyllinge et stenkast væk fra Roskilde Fjord.

LÆS OGSÅ: Uhh! 'Vild med dans'-stjerner søger dansere

- Vi lever på farten. Vores familie og venner synes, vi er skrupskøre. Det er ikke længe siden, jeg byggede mit drømmehus et andet sted, hvor jeg tænkte, at vi skulle bo der for altid, men der gik halvandet år, da vi så fik råd til at bo tæt på vandet, fortæller han.

Parret er dog ikke færdig med at renovere det nye hjem, men processen skrider fremad alt efter, hvornår der er tid.

Artiklen fortsætter efter billedet af Patrick, der står på en badebro et stenkast væk fra sit hus i Jyllinge.

Foto:
Foto:

Familien betyder alt

På firmabilens ene side har datteren Ellinor stavet 'mor' og 'far' og tegnet to hjerter i støvet. Selvom den garvede tømrermester joker med, at datteren mener, bilen trænger til en vask, så vidner det også om det tætte sammenhold, familien har. Hverdagen som selvstændig kan ifølge Patrick godt fylde en del.

- Min familie er forstående for det arbejdspres, jeg har. Jeg har gjort meget brug af min familie. Det tester jo også parforholdet og specielt med småbørn, men Cathrine har været en klippe for mig. Vi hjælper og støtter hinanden, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'Popstars'-vinder dømt for indbrud

Tåkrummende tv-debut

Patrick er vant til at formidle og kommunikere, mens han arbejder. Men selv for den garvede taler, så var det nyt for ham at se sig selv i programmet.

- Jeg skulle lige vænne mig til det. Jeg så det første afsnit tre fire gange, inden jeg stoppede med at krumme tæer. Min hustru spurgte også, om vi ikke skulle invitere alle mulige over, men det skulle vi bare ikke, siger han ironisk og grinene.

LÆS OGSÅ: Marco afslører: Vil lave musik

Tilbuddet som den nye meddommer kom på et tidspunkt, hvor Patrick var nysgerrig efter at prøve noget andet.

- Jeg kunne godt lide idéen om at få et afbræk fra mit job. Jeg var nysgerrig på, hvordan en arbejdsdag i TV-verden så ud. Det var en vild modsætning, fortæller han.

Boligprogrammet 'Sommerdrømme' kan ses på TV 2 om onsdagen kl. 20.00 og på TV 2 Play.