Damian Czarnecki og Malene Østergaard.
Damian Czarnecki og Malene Østergaard.

Uhh! 'Vild med dans'-stjerner søger dansere

Damian Czarnecki og Malene Østergaard søger dansere til nyt tv-program på DR.

For halvanden uge siden afslørede den professionelle danser Damian Czarnecki, at han og 'Vild med dans'-kollegaen Malene Østergaard de næste par måneder skal være koreografer på et nyt underholdningsprogram, som bliver sendt på DR.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch afslører stor drøm

Artiklen fortsætter under videoen...

Damian var dog ganske hemmelighedfuld med detaljerne, men han lovede, at der i de kommende uger ville komme mere information, og det er sket nu. Både ham og Malene har nemlig delt på deres historier på Instagram, at produktionsselskabet Mastiff søger dansere til et nyt program.

- Mastiff TV søger backupdansere til et nyt tv-program, som skal sendes på DR1 i foråret 2023. Titlen offentliggøres snarest, indledes opslaget, der altså afslører, at det nye program kan forventes på skærmene inden for de næste par måneder.

LÆS OGSÅ: 'Popstars'-vinder dømt for indbrud

I samme omgang bliver det også afsløret, at det vil blive sendt live, og at vi kan forvente flere programmer.

- Vi leder efter skønne, alsidige dansere, som er klar på at performe mange forskellige stilarter. Tv-programmet bliver sendt live, og danserne kan forvente at danse mellem 2-3 koreografier til hvert program.

Man behøver dog ikke være professionel for at søge jobbet - man kan også være nydanser, hvis man har rytme i kroppen i forvejen.

- Professionel erfaring er et stort plus, men vi opfordrer selvfølgelig alle med blod på tanden og god arbejdsmoral til at ansøge. Dog skal du være fyldt 18 år, står der yderligere om det lønnede job.

Hvis du drømmer om at danse med de professionelle dansere fra 'Vild med dans', så kan du sende dit CV og foto til dans@mastifftv.dk senest på torsdag.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne afslører konfirmation til 14.000