Marco afslører: Vil lave musik

Reality-stjernen har planer om at lave sin egen musik.

Tilbage i efteråret tog Marco Harry en stor beslutning om at flytte til Malta i en længere periode, blandt andet fordi han følte sig ramt på psyken.

LÆS OGSÅ: Rikke og Olivia afslører: Vi er færdige

Her knap et halvt år senere giver Marco status i en spørgerunde på sin Instagram, hvor han blandt andet fortæller, at der går lang tid endnu, før Danmark igen bliver hans hjem.

- Jeg ved ikke, hvor længe jeg bliver boende på Malta. Jeg kan godt lide det her. Men min plan er at blive i mindst nogle måneder mere og derefter flytte til Filippinerne i et stykke tid, skriver Marco og afslører også, at han kommer et smut hjem til Danmark om få dage for at se sin familie og venner og fejre sin fødselsdag.

Men udover at rejse og opleve verden, så har den tidligere 'Ex on the beach'-deltager også gang i andre projekter. Han går nemlig og roder med idéen om at lave musik.

- Jeg går med tankerne omkring det ja, jeg har dog ikke en tone i livet, så der er langt i mål. Vil gerne skrive en sang om tankerne, følelserne og ikke mindst stemmerne i hovedet de sidste par år. Har skrevet et par linjer ned, det kniber dog med at sætte tingene sammen og se det store billedet. Der har jeg søgt om lidt hjælp, skriver Marco på sin story.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører vild forandring

Til Realityportalen uddyber han, hvordan han har tænkt sig at realisere sit musikalske projekt til trods for, at han ikke kan synge.

- Det er mest af alt for sjov og for at få nogen tanker ud. Jeg ved på ingen måde, om det er noget, jeg vil gøre mig i. Jeg er helt grøn på området og har ikke en tone i livet, men altså det har ingen af de nye danske kunstnere pt. jo heller ikke, fortæller han og tilføjer, at han dog allerede har søsat projektet ved at få hjælp udefra:

- Jeg har snakket med nogle venner, som laver musik, og har derigennem fået råd til, hvordan og hvorledes man kommer bedst muligt i gang.

LÆS OGSÅ: Uhh! 'Vild med dans'-stjerner søger dansere

Samarbejde med 'Ex on the beach'-deltagere

I spørgerunden får Marco også et spørgsmål om, hvad han synes om 'Ex on the beach'-drengene Hugo og Karls musikgruppe 'Tes Boys'.

Det lyder til, at de tre realitygutter kender hinanden, og oven i købet lufter Marco idéen om et musikalsk samarbejde mellem dem.

- To kæmpe tosser, men sjove er de. Får faktisk æren af en af dem her på Malta om 10 dages tid, det skal nok blive en fornøjelse. Måske de kan blive feature på en af mine kommende sange.

LÆS OGSÅ: Julie Lyck afslører datterens navn