Isabella Alberte og Moffe i Go' Aften Danmark
Isabella Alberte og Moffe i Go' Aften Danmark

Isabella Alberte afslører: Moffe fik en blodprop

Tæppet blev revet væk under Isabella Alberte og familien, da de måtte skynde sig på hospitalet.

Lykken burde være altoverskyggende hjemme hos influenceren Isabella Alberte Hedeager, som er kendt for at bo sammen med sin 98-årige morfar Svend Aage Jensen - bedre kendt som Moffe. I marts måned blev Isabella Alberte og kæresten Simon nemlig forældre for første gang.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Linda P. fortæller om at være mor.

Men for fire dage siden brast babyboblen, og lykken vendte for den lille familie. Det afslører Isabella Alberte på Instagram.

LÆS OGSÅ: Geggo har fået svar på DNA-test: Her er min far

- I dag er det fire uger, siden vores datter kom til verden. Det er desværre også fire dage, siden vi under det sædvanlige godnattjek fandt hendes dejlige oldefar med en blodprop i hjernen. Det er endt lykkeligt i den forstand, at han overlevede. Det troede vi ikke, han ville, og det var fuldkommen hjerteskærende at sende Moffe og Simon afsted med ambulancen, mens jeg måtte blive hos vores lille pige med en altopslugende frygt for aldrig at kramme ham igen, indleder influenceren sit opslag og fortsætter:

- Undervejs mod Skejby løsnede blodproppen sig, og langsomt gik Moffe fra at være lam i hele den ene side af kroppen og ude af stand til at tale, til at bevæge både arm, ben og snakketøj. Et vaskeægte mirakel! Dagene er gået fra at være dystre og sorgfulde til at lysne og fylde os med håb i takt med, at Moffe bedres for hver dag der går.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist sætter huset til salg

Hun fortæller, at både sproget og Moffes fysiske funktioner er ved at vende tilbage, og at han er indlagt til genoptræning med målet om at komme hjem igen.

- Jeg er lettet, men fuld af sorg, glad men vred på verden, optimistisk men helt igennem udmattet. Tre en halv uges babylykke, inden tæppet blev revet væk under os og vi skulle pendle mellem hjem og hospital og være væk fra hinanden på kryds og tværs føles ikke fair. Men sådan er det nu engang gået, og det, der fylder allermest, er heldigvis, at vi stadig kan kramme, grine og holde i hånd med alle dem, vi elsker allermest.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino bliver vært for underholdningsprogram

Se hele Isabella Albertes opslag herunder, hvor hun ses sammen med Moffe.