Kresten Mie kærlighed hvor kragerne vender
Kresten og hans damer i Sommerland Sjælland i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager hastet på hospitalet

Dagen tog en gevaldig drejning, da Mie pludselig måtte indlægges.

I 'Kærlighed hvor kragerne vender' charmerer Mie i bedste sendetid singlefyren Kresten med sit store smil og datteren Vigga på armen. Men i går stivnede Mies smil, da dagen tog en drejning.

LÆS OGSÅ: Blev pludselig følelsesløs: Nu har paradiso fået svar på MR-scanning

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Linda P. fortæller om livet som mor.

- Jeg måtte onsdag kontakte lægen med voldsomme smerter! Smerter jeg også oplevede i december, hvor jeg måtte en tur i ambulance til Herlev Hospital. Smerter jeg også oplevede i 3. trimester af min graviditet, hvor jeg fik at vide, at det nok bare var mavesyre eller graviditetssmerter - jeg vidste ikke, hvordan det føltes at bære et barn i tredje trimester, men jeg vidste, det ikke “bare” var det, skriver Mie i et opslag på Instagram, som vi har fået lov til at viderebringe, og fortsætter:

- Det var og er så voldsomme smerter! Og de kommer pludseligt! Det hele ville gå over, når jeg havde født, fik jeg at vide. Men det gjorde det ikke. Jeg måtte 3-4 gange på hospitalet, da Vigga var kun 7-8 uger. Jeg havde galdesten og fik fjernet min galdeblære i en operation. Nu et år efter er jeg begyndt at få samme type smerter igen! Lige nu mistænkes galdesten igen. Det vil MR-scanningen vise.

LÆS OGSÅ: Isabella Alberte afslører: Moffe fik en blodprop

Besvimede af smerter

Mie håber på, det kan behandles, uden hun skal opereres igen. Men turen på hospitalet var ikke en fest for hverken hende eller datteren. Først troede de i receptionen, at Mie var gravid, men der måtte hun skuffe dem. Da hun kom ind på en afdeling, fortsatte uheldet dog.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue i chok efter operation: Fuldstændig smadret

- På første afdeling, hvor de havde voldsomt travlt, fik jeg lov at vente længe med voldsomme smerter, så længe at jeg pludselig fandt mig selv besvimet på gulvet. Jeg går ud og nævner det for personalet i afdelingen, her bliver jeg mødt med: “Der skal nok snart komme en, men der er mange andre end dig, har du ikke en, der kan komme og kigge efter dig”. Jeg var i chok! Og gik grædende derfra uden at svare, skriver Mie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter graviditet: Tv-stjerne kan kende sig selv igen

- Jeg ved de havde travlt, og jeg ved de var pressede! Og jeg er helt med på, at mere akutte situationer skal tilses før mig, alt jeg bad om var blot noget smertestillende i ventetiden. Jeg blev tilset og kom på en anden afdeling. Her fik jeg smertestillende med det samme!

Mie fik lov til at komme hjem natten over, men hun skulle så møde ind på sygehuset igen her til morgen, hvor hun nu venter på at blive scannet og at finde ud af, hvad der er galt.

Man kan følge forløbet og læse mere på Mies Instagram herunder: