Natascha Lineas datter har selv valgt: Vil bo hos Bent

Lia er atter bosat på Fyn og skal nu bo fast hos sin far.

Siden Bent Flink og Natascha Linea Kaup Jensen i 2013 tonede frem på de danske tv-skærme i 'De unge mødre' er der sket en del. Parret er gået fra hinanden, og de er begge blevet gift med nye partnere - Natascha er nu gift med Mathias, som er far til hendes ældste søn, Novah, og Bent er gift med Tanja.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni Ree holder fastelavn med sit barnebarn.

Deres fælles datter, Lia, har indtil nu boet hos Natascha sammen med sine to brødre, Novah og Miso, men nu har det tidligere par taget en stor beslutning. Det afslører Natascha Linea og Tanja på hver sin Instagram.

- Lia har siden 2020 haft et stort ønske om at flytte hjem til sin far og mor Tanja. I forbindelse med min flytning har vi tre som forældre valgt at følge Lias ønske om igen at blive fynbo. Jeg ved, hun er i gode hænder, og der vil blive passet godt på hende. Det er udelukkende os tre som forældre der har taget beslutningen, skriver Natascha Linea.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sender sin løn til Ukraine

Den tidligere 'De unge mødre'-deltager har ikke ønsket at uddybe beslutningen overfor Realityportalen / HER&NU.

Døren har altid været åben

Bents kone, Tanja, bekræfter på sin Instagram, at Lia er flyttet hjem til dem og i dag er startet på sin nye skole i Odense.

- Lia har længe gået med et stort ønske. Efter nøje overvejelse har Bent, Natasha og jeg taget en fælles beslutning om at opfylde Lias ønske. Der har været utrolig mange overvejelser og snak frem og tilbage. Vi er i fælleskab nået til enighed om en rigtig god løsning for Lia. Fra dags dato skal Lia være fynbo igen. Lia skal fast bo hos Bent og jeg. Det betyder en ny hverdag for Bent og jeg, som vi ser meget frem til, skrev Tanja i lørdags på Instagram, og da Realityportalen / HER&NU fanger hende mandag aften, er hende og Lia netop ved at lave madpakker til Lias første skoledag.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea indrømmer: Her er mine største fejl som mor

- I takt med Nataschas flytning tog Natascha, Bent og jeg en fælles beslutning om, at Lia skulle flytte hjem til Bent og jeg, fortæller Tanja, som også bekræfter, at det i første omgang var Lias idé at flytte over til sin far. Og selvom der var mange overvejelser, så havde Bent og Tanja ingen forbehold overfor at lade Lia bo hos sig.

- Selvfølgelig har vores dør altid stået åben for begge piger (Lia og hendes søster Xenia, som Bent har med ekskæresten Jennifer, red.), det har den altid været, også før Bent og jeg i sin tid blev kærester.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Lia bor nu fast hos Bent og skal besøge sin mor hver anden weekend. Hendes søster Xenia bor hos sin mor, men er hos Bent, Jennifer og Lia hver anden weekend.