Geggo i smertehelvede: Måtte amme Cengiz

Man kan være villig til at gå langt, når det gælder kærlighed - det er Cengiz også.

Kærlighed kan udtrykkes på mange forskellige måder, hvilket også var tilfældet i en anekdote, som Stephanie 'Geggo' Karma afslørede over for lytterne og sin medvært og veninde Lea, bedre kendt som 'Burger', i podcasten 'Du har det ikke fra mig' .

LÆS OGSÅ: Jesper Buch tjener kassen: Skiller sig af med flere 'Løvens Hule'-virksomheder

I afsnittet kredser anekdoten om dengang, Geggo stadig ammede sin datter Alba.

- Da Alba var et år, tog Cengiz og jeg til julefrokost. Vi hyggede os og festede. Det var også første gang, at Alba skulle overnatte sammen med sin farmor i vores hus. Albas farmor havde fået hende til at sove, da vi kom hjem, og jeg husker bare, at min mælkeproduktion var skyhøj på det tidspunkt. Mit højre bryst producerede dobbelt så meget som det andet. Jeg kunne ikke finde min brystpumpe, mens Alba sov. Jeg kan slet ikke beskrive den smerte, det er, når ens bryst er fyldt op med mælk, fortæller hun til Burger i podcasten.

Cengiz tog over

Smerten, som Geggo mærkede, gav hende følelsen af magtesløshed, men heldigvis kom Cengiz hende til undsætning.

LÆS OGSÅ: ‘FBOY Island’-Mantas i selskab med Stephania Potalivo

- Jeg kiggede på Cengiz, der sagde, at jeg skulle prøve at malke det nede i et glas. Jeg rørte ved dem, og det gjorde så ondt. Man har jo sådan nogle mælkekirtler, der bliver til sådan nogle store knuder, fortæller Geggo og fortsætter:

- Jeg græd og sagde til Cengiz: 'Du bliver nødt til at hjælpe mig nu.' Lige så sød og kærlig, som han er, sagde han: 'Så giv mig et glas', så måtte han suge mit brystmælk ned i et glas - det var service, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok over kønnet: Endelig en pige

Man kan lytte til podcasten 'Du har det ikke fra mig' med Geggo og Burger lige her.