Geggo forklarer: Derfor bliver Linse ikke en stor del af 'Langt fra Bryggen'

I dag er der premiere på Stephanie "Geggo" og Cengiz' nye tv-program 'Langt fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel har født

Familien har tidligere været en del af tv-programmet 'Familien fra Bryggen' sammen med Stephanies mor, Linse Kessler, og selvom Linse også kommer til at være med i den nye tv-serie, så bliver hun ikke en stor del af serien.

LÆS OGSÅ: WHAT: Allan tilbage i ‘Landmand søger kærlighed’

- Linse er ikke meget med i programmet. Vi ses ikke hver dag, men vi ses, som man gør, når man er familie, og på den måde er hun en naturlig del af programmet, sådan som det bør være, fortæller Stephanie til HER&NU og tilføjer:

- Hun er med i et omfang, som er naturligt.

Selvom familien Salvarli har fået deres eget tv-program, betyder det ikke, at de tager afstand til 'Familien fra Bryggen', som titlen også kunne indikere.

LÆS OGSÅ: Gustav valgt fra i 'Landmand søger kærlighed': Det fik store konsekvenser

- Mange tror, det er, fordi vi tager afstand fra Bryggen, og nu vil vi ikke have noget med ’Familien fra Bryggen’ at gøre, men det har været en kæmpe del af vores liv, som vi virkelig har elsket at lave, så det handler ikke om at tage afstand, forklarer Stephanie og forklarer, at selvom programmet ligesom 'Familien fra Bryggen' følger familien, så er det nye program anderledes.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i 'Bachelorette': Sådan går det parret i dag

- Nu laver vi ikke ’Familien fra Bryggen’, så man må godt kunne se, det er noget andet. Hvis det hele ligner ’Familien fra Bryggen’, så savner man automatisk det gamle og tænker, der mangler noget, fortæller Stephanie og tilføjer:

- Det er et andet produktionsselskab og et andet format. Så én ting er, at indholdet er anderledes, fordi det handler om et projekt, vi har i vores liv, så er selve klipningen og alting også anderledes.

I programmet følger seerne med i familiens nye husprojekt og renovering af huset fra start til slut.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor var der ø-råd i dagslys