Jesper Buch.
Jesper Buch.

Jesper Buch tjener kassen: Skiller sig af med flere 'Løvens Hule'-virksomheder

Erhvervsmogulen skiller sig af med 'Løvens Hule'-virksomheder og tjener kassen netop nu.

Den kendte investor Jesper Buch og hans partnere i investeringsselskabet Guerilla Capital oplever for første gang, at der er millionoverskud og sorte tal på bundlinjen, siden selskabet blev oprettet i 2018.

LÆS OGSÅ: Christiane mistede sit ufødte barn: Vender sorgen til taknemmelighed

Det understøttes af selskabets seneste årsregnskab.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

Selskabets seneste årsresultatet lyder nemlig på 3.960.383 kroner før skat mod sidste års resultatet, der var på -638.275 kroner før skat.

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok over kønnet: Endelig en pige

Det er særligt gennem Guerilla Capital, at Jesper Buch og hans partnere i selskabet har haft investeringerne fra de virksomheder, der har medvirket i de tidligere sæsoner af DR-programmet 'Løvens Hule'.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind fik vild besked fra kvinde: Nu er hun med i 'Sommerdahl'

En lille del af millionoverskuddet i dag kan blandt andet ses i lyset af, at Guerilla Capital har skilt sig af med virksomhederne Mutebox, Weldingdroid og Dialægt/Citiatplakat, der alle har medvirket i det populære tv-program fra tidligere sæsoner.

Det skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Thomas Hwan er en outsider: Jeg lader som om

- Det er forventet, at der minimum ville gå fem år, før der skete noget. Det er tidlige start-ups, der skal have tid til at arbejde, og forhåbentligt er overskuddet 'den spæde start på nogle rigtig gode år fremover', udtaler Jesper Buch til mediet.

Særligt salget af virksomheden Mutebox, der dagligt leverer møderum og telefonbokse til brug i åbne kontorlandskaber og storrumskontorer, sikrede et pænt overskud i Guerilla Capital for et hemmeligholdt beløb.

I dag er Mutebox nu et datterselskab til John Bjerrum Nielsen A/S.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøls svære tid: Skammede mig

Udover investeringerne gennem 'Løvens Hule' er Guerilla Capital også en del af delebilstjeneste GoMore og tech-selskabet Ooono, der i 2022 havde et rekordregnskab med en omsætningen på 155 millioner kroner, mens bundlinjen landede på 22,2 millioner kroner før skat, hvor de året inden havde en omsætning på 73 millioner kroner og tjente 7 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Regitze sætter ord på bruddet: Jeg elsker ham stadig