Martinna og Mikkel med Milan

Ung mor i chok over kønnet: Endelig en pige

Nu flytter der også lyserød tyl og glitter ind i drengehjemmet.

Martinna Petersen fra 'De unge mødre' har aldrig lagt skjul på, at hun havde et brændende ønske om at få en pige. Da hun fandt ud af, at hun for tredje gang ventede en dreng, endte hun med at bryde sammen, har hun tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Linse husker Geggos biologiske far: En hottie

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Tue og Asger fortæller om 'Først til verdens ende'.

- Øj, hvor jeg tudbrølede, den dag jeg fandt ud af, at jeg ventede mig min tredje søn. Jeg kørte helt til Aarhus, bare for en Ben & Jerry's, det stod ned i lårfede stænger, og jeg skrålede med på ulykkelig kærlighedsmusik, skrev Martinna for to år siden på Instagram og tilføjede, at det mindede mest om en amerikansk komedie.

LÆS OGSÅ: Vennerne fra 'Først til verdens ende': Her er vores kærester

Hun har dog aldrig tvivlet på sin kærlighed til sine børn, og hun understregede også, at det hele gav så god mening, da hun fik sønnen i sine arme, og hun ville ikke bytte ham for en million små piger i lyserøde skørter.

LÆS OGSÅ: Vlado fra 'Politijagt' springer ud som TikTok-stjerne

Sikker på en dreng

Alligevel har kønnet fyldt noget i den fjerde graviditet, som Martinna netop nu befinder sig i. Mange af Martinnas følgere skrev og kommenterede nemlig, at de håbede, Martinna fik en pige denne gang, og det fik den unge mor til at sige stop.

LÆS OGSÅ: Regitze sætter ord på bruddet: Jeg elsker ham stadig

- Jeg har jo aldrig lagt skjul på min store drøm om at få en pige. Det har jeg ofte italesat herinde. Men det bider mig lidt i røven nu, for jeg kan faktisk slet ikke overskue, at andre også har et håb og en forventning om et bestemt køn - på mine vegne. Også selvom jeg hundrede procent ved, at det kommer fra et godt sted. Jeg er faktisk næsten hundrede procent sikker på, at det er endnu en dreng i min mave. Og derfor bruger jeg ikke så meget krudt på at håbe og drømme en masse, skrev hun for et par uger siden på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lotte Heises usynlige sygdom: Smertehelvede

Kæmpe chok til kønsafsløring

Men nu finder de lyserøde skørter alligevel frem til Martinna og Mikkels hjem. For for en gangs skyld var Martinnas moderlige intuition ikke rigtig. På Instagram har hun lavet en afsløring af kønnet, og her venter der noget af et chok.

LÆS OGSÅ: Efter flugt til Tyskland: Nu er Natascha Linea tilbage

Det flyver nemlig ud med lyserød konfetti fra ballonen, som de sprænger, og det er tydeligt at se, at det havde hverken Martinna eller Mikkel regnet med - men at en lillesøster bestemt er velkommen i familien.

Se den søde video herunder.