Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.
Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.

Ung mor afslører glædelig nyt efter hård tid

De første fire uger som en familie på seks har været en kamp for Martinna.

Den 14. november blev Mikkel og Martinna Petersens familie fuldendt, da datteren Haya kom til verden. Siden fødslen har Martinna dog kæmpet med amningen, og ønsket om at fuldamme datteren har været altoverskyggende.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-stjernes operation endte galt: Kastede blod op

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Cecilie Schmeichel fortæller om fremtiden.

- I dag er Haya 4 uger gammel, og jeg kan endelig sige, at vi fuldammer. Det tog også kun lige fire uger at få etableret amningen. Det har været hårdt, og jeg har ikke haft ret meget overskud til at dele ud omkring det. Jeg har egentlig bare haft brug for at have det for mig selv og fokusere hundrede procent på dhende. Men nu er vi i mål, og jeg føler mig fri igen, lyder det fraMartinna på Instagram.

LÆS OGSÅ: Landstræner Jesper Jensen: Gift med denne håndboldspiller

Den unge mor har ellers stor erfaring med at amme og har ofte været fortaler for langtidsamning, men det betyder ikke, at det ikke volder hende udfordringer.

- Etablering af amning kan være og er ofte benhård. Selvom jeg har ammet i sammenlagt 9 år, har det været en kamp endnu en gang. Det har det faktisk været med tre ud af fire børn. Men når det kører, så kører det jo heldigvis - i flere år, skriver Martinna i en story og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Rivaler til daglig: Søstre på landsholdet

- Så bare lige en reminder, hvis der sidder en nybagt mor derude og læser med: Det ER hårdt, men det kan oftest lade sig gøre med den rette hjælp og støtte og et kæmpe arbejde. Og hvis man ikke har lyst til dén kamp, er det selvfølgelig også helt forståeligt, men bare for at sige, at det faktisk slet ikke er så ligetil - og det er helt normalt. LÆS OGSÅ: Husker du Anette Hoffmann? Her er hun i dag