Sarah Iversen og Rikke Iversen efter EM kvindehåndboldkampen i mellemrunden mellem Danmark - Norge i Ljubljana i Slovenien.
Sarah Iversen og Rikke Iversen efter EM kvindehåndboldkampen i mellemrunden mellem Danmark - Norge i Ljubljana i Slovenien.

Rivaler til daglig: Søstre på landsholdet

Iversen gange to er lig med to sejre søstre på det danske kvindelandshold.

Som stregspillere fra henholdsvis Ikast og Esbjerg spiller søstrene 33-årige Sarah Iversen og 30-årige Rikke Iversen sammen på det danske kvindelandshold i håndbold.

LÆS OGSÅ: Alternativ juleaften: Cecilie Beck rejser til Mexico

Artiklen fortsætter under videoen af Lars Rasmussen.

Det er dog ikke altid, at søstrene kan stå på samme side af stregen.

For blot fem uger siden var det nemlig en helt anden historie. Der mødte Ikast Håndbold og Team Esbjerg hinanden i kvindernes pokalturnering, hvor Esbjerg i sikker stil sendte Ikast ud af pokalen.

Og nederlagene til storesøster Sarah Iversen fortsatte. De to hold skulle nemlig møde hinanden fire gange i november i tre forskellige turneringer, og Team Esbjerg vandt alle fire.

- Folk spørger tit, hvordan familiefreden er, efter vi har spillet mod hinanden én gang. Men at skulle spille mod sin søster fire gange de næste 18 dage i tre forskellige turneringer kan næsten ikke skabe særlig meget familiefred, skriver Rikke i et opslag på Instagram og tilføjer:

- Omvendt kan jeg jo også vælge at se det som familietid, nu hvor vi begge har ret travle kalendere. Det er sjældent, at vi i sæsonen har set hinanden så mange gange på så kort tid.

LÆS OGSÅ: Blachman i chok: Casper Christensen får ildebefindende for åben skærm

Lige nu behøver de dog ikke koncentrere sig om familiefred, for de er på samme hold til VM, hvor Danmark i aften spiller den 3. og sidste spillerunde i VM's mellemrunde mod Tyskland i Jyske Bank Boxen i Herning.

LÆS OGSÅ: Babylykke hos familien Rex: Nu er lillesøster kommet