'Ex on the beach'-Silles operation endte galt: Kastede blod op

Det blev til en hårdere omgang end forventet for Sille Thorsen, da hendes operation ikke gik som planlagt.

Onsdag sidste uge var Sille Thorsen, der er kendt fra 'Ex on the beach', taget en tur på sygehuset for at få fjernet sine mandler.

LÆS OGSÅ: Sandra Sommer forklarer: Derfor skal jeg være alene juleaften

Den ellers ret almindelige operation med lav risiko for at gå galt endte dog ikke helt, som hverken Sille eller lægerne havde forventet. Det fortæller realitystjernen i dag, hvor hun giver en opdatering på operationen på sin Instagram story.

- Det gik ikke, som jeg havde forventet, og det blev til en hård omgang. Fik min operation på Svendborg Sygehus, men det gik ikke som planlagt, og jeg blødt ret meget efter operationen, indleder Sille.

Selvom det er en normal bivirkning med en smule blødning efter en sådan operation, så blødte hun så meget, at det fik hende til at slå bremsen i og kræve, at der blev gjort noget ved det, før hun kunne vende hjem.

- De valgte at brænde mig i lokalbedøvelse to gange på Svendborg Sygehus efter min operation. Efter det mente lægen bare, jeg kunne tage hjem, men jeg nægtede at tage hjem, da jeg kunne mærke, at der var noget galt, forklarer Sille.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness om sin graviditet: De anbefalede en abort

Opereret akut

I stedet for at blive sendt hjem, lyttede lægerne til Sille og sendte hende i stedet med en sygetransport, der kørte hende til det større Odense Sygehus i stedet.

- Her skal lige siges, at jeg bløder en hel del og ikke er med en ambulance, pointerer Sille og fortsætter:

- Jeg ankommer omkring 17.30, og her kaster jeg så meget blod op, at vi må kalde på en læge, og han tager en beslutning om, at jeg skal opereres akut for anden gang 18.15.

Sille, der også var kendt for at stå fast og sige sin mening i 'Ex on the beach', har valgt at dele den skræmmende oplevelse med sine godt 27.000 følgere for at komme med et særligt budskab.

- Mit budskab med det her er, at man altid skal lytte til sig selv og sin mavefornemmelse. Jeg ved slet ikke, hvor det var endt, hvis jeg bare var taget hjem, som de sagde på Svendborg Sygehus, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Chokeret Sille Nimholm: Ubuden gæst i hjemmet