Mie Fitness om sin graviditet: De anbefalede en abort

Mie Fitness oplever både udfordringer og afklaring som alenemor under hendes graviditetsforløb.

I går afslørede tv-personligheden Mie Fitness på sin Instagram-profil, at hun var gravid og dermed klar til at omfavne moderskabet igen efter et mørkt kapitel i hendes liv, hvor hun for 14 år siden mistede sin dengang 17 måneder gamle datter.

LÆS OGSÅ: WOW: Sådan skal Christopher og Cecilie fejre jul

I minidokmentaren 'Mies kamp', lavet af Ekstra Bladet, kom det yderligere frem, at det var en australsk fyr ved navn Damon, hun havde mødt under en tur til Thailand og efterfølgende besøgt i Australien, der havde gjort hende gravid, men at den australske flamme ikke ønskede at få barnet.

Mie Fitness deler med HER&NU/Realityportalen ikke kun flere detaljer om sit nuværende graviditetsforløb, der allerede har været overraskende for hende på godt og ondt, men også afklaringen om at være alenemor, når hendes barn forventes at komme til verden i juni.

LÆS OGSÅ: Joachim og Marie: Juleferie på Strandvejen

De anbefalede en abort

I minidokumentaren 'Mies Kamp' blev det afsløret, at lægerne rådede Mie til at foretage en abort. Dette råd blev givet på baggrund af hendes lave stofskifte, der med andre ord gav bekymring for hendes sundhed.

LÆS OGSÅ: Alternativ juleaften: Cecilie Beck rejser til Mexico

- De anbefalede en abort på grund af mit lave stofskifte, da de ikke vidste, om barnet udviklede sig som det skulle. Jeg var derfor til en akut scanning og én mere efterfølgende, hvor alt så rigtigt fint ud.

Til trods for den skræmmende oplevelse er stofskiftet nu mere eller mindre vendt tilbage til normalen.

LÆS OGSÅ: Frederik deler hemmelige 'Robinson'-videoer

- Jeg har det godt, jeg har været ramt af kvalme for første gang i snart 14 uger. Mit stofskifte er helt normalt nu, jeg blev sat op i dosis og så er det stabiliseret. Jeg går derudover til kontrol hver fjerde uge under graviditeten.

Ingen kontakt med faren til barnet

Selvom det ikke var forventet, at Mies australske partner ville deltage i forældreskabet, afslører Mie Fitness, at hun har accepteret situationen og engagerer sig fuldt ud i graviditeten, uanset om hun ender som eneforælder eller ej.

LÆS OGSÅ: WOW: Tv-stjerne laver vild bryllupskage til Laudrup

- Faren og jeg har desværre ikke kontakt i dag, men der er fuld forståelse for hinanden begge veje, men kontakten er ikkeeksisterende. Min plan var at starte insemineringen, hvor jeg skulle være alenemor, sådan blev det ikke. Nu er jeg velkendt med faren, og det har jeg det fint med, fortæller Mie til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lenny afslører vild 'Paradise Hotel'-hemmelighed

- Jeg mener også, at jeg har så et godt og stabilt netværk, at barnet ikke kommer til at mangle en mandlig rollemodel i sit liv.