WOW: Tv-stjerne laver vild bryllupskage til Laudrup

Der er ingen tvivl om, at 'Bachelorette'-stjernen er en talentfuld bager.

I 'Bachelorette' mødte man bejleren Jonas Dahl Grue, som ikke lagde skjul på sin kærlighed og ikke mindst talent for godt og smukt bagværk. Lørdag kom hans bagværk til at spille en central rolle, da Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour sagde ja til hinanden.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par deler glædelig nyhed

Jonas var nemlig manden bag den overdådige bryllupskage, som af brudeparret beskrives som intet mindre end et mesterværk.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Nynne: Nu taler Alexander

- BRYLLUPSKAGE. Jeg er meget beæret over at have lavet kagen til to mega seje kvinder, der i går fejrede kærligheden, skriver Jonas på sin Instagram, og Rasmine er hurtig til at rose hans værk.

- DEN VAR FANTASTISK! Du er for vild, lyder det, og roserne strømmer ind fra både kendte og ukendte følgere, der alle er dybt imponerede over Jonas' evner.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten viser imponerende weekendprojekt frem

Overfor HER&NU/Realityportalen fortæller Jonas, at han ikke kender Rasmine og Cathrine personligt.

- De skrev til mig i sommer, at de var helt vilde med mine kager og min stil, så de ville høre, om jeg ville lave kagen til deres store dag, fortæller han og tilføjer, at det ikke er en kage, man bare lige laver:

- Det tager laaang tid at lave så stor en kage. En hel uge hvert fald.

LÆS OGSÅ: Slem skade i 'Vild med dans': Nu skal Özlem opereres

Efter brylluppet i lørdags er bestillingerne allerede begyndt at tikke ind i Jonas' indbakke.

Jonas er uddannet konditor fra La Glace og har vundet adskillige kage- og bagværkskonkurrencer i sin læretid. Derudover er han efteruddannet fra den prestigefyldte skole Amaury Guichon Pastry Academy i Las Vegas. Udover at have sin egen virksomhed, der producerer bryllupskager, underviser han også på Suhrs Højskole.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par er blevet forældre

Se den vilde bryllupskage herunder, og se flere billeder fra brylluppet under opslaget.