Cute: Se den vilde kærlighedserklæring

Der er nostalgi, julestemning og ikke mindst kærlighed i Nicolais helt særlige gave til Silas.

For rigtig mange er 'Alene hjemme'-filmene indbegrebet af jul, og her kan man i 2'eren se Kevin, som spilles af Macaulay Culkin, blive glemt i New York, hvor han skal overleve på egen hånd og samtidig kæmpe mod to skurke.

LÆS OGSÅ: WOW: Tv-stjerne laver vild bryllupskage til Laudrup

Her møder Kevin en uhyggelig dame i Central Park, der er omringet af duer, men som senere viser sig at være god, og hun ender med at hjælpe ham og er filmens store helt. Kevin giver hende en venskabsgave i form af en turteldue, han har fundet i en legetøjsbutik.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par deler glædelig nyhed

Den samme symbolske gave har Nicolai Schwartz-Holst givet sin mand, Silas Schwartz-Holst, på det selv samme sted, som Kevin gav fugledamen sit ornament.

- Vi er i New York, så selvfølgelig skal min dejlige mand have en turtle dove i gave lige præcis der, hvor Kevin gav en til sin bedste ven (med duerne). For skat du er og bliver min BEDSTE ven og mand, skriver Nicolai i et opslag på Instagram, som kan ses her.

Nicolai og Silas er netop nupå deres anden bryllupsrejse, hvor turen altså er gået til New York for at mærke storbyens sus op til juletid.