Musiker Christopher Nissen og hustruen Cecilie Haugaard.
Musiker Christopher Nissen og hustruen Cecilie Haugaard.

WOW: Sådan skal Christopher og Cecilie fejre jul

Christopher afslører juleplanerne for i år, og hvad højtiden betyder for ham efter at være blevet far.

I øjeblikket brager sangeren Christopher frem ud over de danske grænser.

LÆS OGSÅ: Tillykke: Sonja Oppenhagen fylder 75 år

For lige nu er Christopher på sin helt store verdensturné i Sydamerika efter, at han medvirkede i Netflix-spillefilmen 'A Beautiful Life' tidligere i år, som han både spillede hovedrollen i og skrev soundtracket til, hvilket har været en stor succes for hans udenlandske karriere.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Og selvom Christophers kalender umiddelbart virker tæt booket lige nu, så skal julefreden og ikke mindst kvalitetstiden med familien i december måned skam nok også indfinde sig.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke afslører: Det vil jeg være i mit næste liv

For i et interview med Ritzau deler Christopher glædeligt, hvorfor julen netop betyder noget ganske specielt for ham og særligt efter, at han fik døtrene Isabelle på syv måneder og snart treårige Noelle sammen med hustruen og influenceren Cecilie Haugaard.

- Det var faktisk virkelig specielt sidste år at kunne holde jul for første gang med Noelle, min ældste datter. Jeg kunne mærke, at hun forstod den magi med at danse om juletræet og det hele. Det er så fedt at se glæden i hendes øjne. Jeg kan ikke vente med at bilde hende alle mulige ting ind om jule manden, nisser og grød på loftet i år, fortæller Christopher til mediet.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Nynne: Nu taler Alexander

Videre i interviewet sætter Christopher også flere ord på, at han skal fejre juleaften hjemme i Danmark sammen med hans og Cecilies familier med alt, hvad der hører juletraditionen til, hvor han også har sørget for en række eksotiske pakker under juletræet i år i takt med, at han har turneret verdenen rundt på grund af 'A Beautiful Life'-filmens medrivende succes.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten viser imponerende weekendprojekt frem

I år har Christopher desuden indspillet julesangen til TV 2-julekalenderen 'Valdes Jul', der kan ses lige HER. Og herunder kan man se en Instagram-video med Christopher og datteren Noelle.