Cecilie og Christopher
Cecilie og Christopher

Christopher indtager julekalender

Den populære sanger får en helt særlig rolle i TV 2s familiejulekalender.

Når danskerne 1. december sætter sig til rette for at følge med i det magiske juleeventyr om ’Valdes Jul’, bliver de mødt af tonerne fra Christopher. Den populære sanger står nemlig bag titelnummeret af samme navn, som han har skabt til TV 2.

LÆS OGSÅ: Skøn video: Christopher modtages af datteren i lufthavnen

Artiklen fortsætter efter videoen af 'Breinholts julekalender', hvor værten er lidt uheldig.

’Valdes Jul’ er hans første danske sang, siden nummeret ’First Like’ storhittede efter hans optræden i ’Natholdet’ på TV 2 i 2014.

LÆS OGSÅ: Snød alle: Her er paradisoernes dækhistorier

Sangen er skrevet af Christopher sammen med Pil Kalinka Nygaard Jeppesen og Frederik Thaae. Sammen har de lagt vægt på at skabe en tidløs og håbefuld sang, der indkapsler magien i ’Valdes Jul’:

LÆS OGSÅ: WHAT: Paradisoerne afslører detaljer om løn

- Det er en af de første sange, jeg har skrevet på dansk, og jeg var meget overrasket over at finde ud af, hvor godt det fungerede at sidde sammen med manuskriptforfatterne fra ’Valdes Jul’. Jeg blev introduceret til en eventyrlig og magisk verden men også en verden, hvor naturen var i fare. Målet var at forbinde de to ting og få det hele forenet i en sang, så den blev håbefuld, positiv og opløftende. Det synes jeg, vi er lykkedes godt med, siger Christopher.

Tryllebundet af musikken

For Christopher er det en ære at få lov til at være en del af TV 2s julekalenderunivers. Han mindes selv sangene fra sin barndoms julekalendere og håber med ’Valdes Jul’ at kunne bringe gode juleminder frem hos store som små:

LÆS OGSÅ: Christian fyrer den af på natklub: Partyprins

- Jeg er selv vokset op med julekalendere som ’Jesus og Josefine’ og ’Pyrus’, og sangene blev spillet rigtig meget i mit barndomshjem. Det har altid været musikken i julekalenderne, som tryllebandt mig. Der er en power i, når det visuelle og det soniske mødes og går op i en højere enhed. De sange frembringer en masse gode minder, og hvis 'Valdes Jul' på nogen måde kan få samme betydning for andre, som de sange har haft for mig, så vil jeg virkelig føle, at jeg er kommet i mål. Jeg håber, folk tager sangen til sig og vil synge med, siger Christopher.

LÆS OGSÅ: Sille afslører: Snydt af produktionen

Titelnummeret 'Valdes Jul’ er produceret af Frederik Thaae og bliver udgivet af Warner Music Denmark. Nummeret kan høres fra i dag. Hør det her.